Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Αλαφούζος

Το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά για την 4η αγωνιστική της Super League αποκτά οριακό χαρακτήρα για τον Φερέιρα και την ομάδα, εν αναμονή των διοικητικών ανακατατάξεων που προανήγγειλε επισήμως η Παναθηναϊκή Συμμαχία του Γιάννη Αλαφούζου.

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Αλαφούζος

Ανακατατάξεις για τις οποίες έχουμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες και οι οποίες θα προωθηθούν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη.

Ο Δημήτρης Γόντικας θα παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου, αλλά θα παραμείνει ως γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, ενώ πρώτο ρόλο στα δρώμενα σε θέση αντιπροέδρου θα έχει ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος.

Υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, χωρίς να αποκλείεται είτε η περίπτωση του ίδιου του Γιάννη Αλαφούζου είτε προσώπου έκπληξη εκτός ΔΣ. Πρόσωπο - κλειδί πάντως θα είναι ο άνθρωπος που θα επιλεγεί για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, ο οποίος και θα έχει δικαίωμα υπογραφής. Το πρόσωπο αυτό αναζητείται ακόμη από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Παράλληλα γίνεται συζήτηση και για την τοποθέτηση γενικού αρχηγού στα αποδυτήρια.

Ο Φερέιρα στηρίζεται μέχρι νεωτέρας. Ωστόσο σε περίπτωση τέταρτου διαδοχικού αρνητικού αποτελέσματος τη Δευτέρα, θα βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα για τον Πορτογάλο προπονητή και ουδείς μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις για το μέλλον του στην Παιανία.

Τα ματς μέχρι τη διακοπή στις 7 Οκτωβρίου για τις εθνικές ομάδες είναι καθοριστικά. Μετά τον Ατρόμητο, ακολουθούν τα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης στις 30/9 στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και με την Τότεναμ στις 4/10 στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ ο κρίσιμος κύκλος κλείνει μετά απο τρεις μέρες στην Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Super League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK