Οι Ιταλοί στέλνουν τον... άνεργο Κασάνο στον Παναθηναϊκό

Ο "πολύς" Αντόνιο Κασάνο έμεινε ελεύθερος από την Σαμπντόρια και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα δέχτηκε πρόταση από Παναθηναϊκό και Σαν Λορέντσο. Διαβάστε το story.

Οι Ιταλοί στέλνουν τον... άνεργο Κασάνο στον Παναθηναϊκό

Έχει φορέσει τη φανέλα των Ρόμα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Ίντερ, Πάρμα και Σαμπντόρια όμως στα 34 του χρόνια ο Αντόνιο Κασάνο παραμένει ανενεργός από το ξεκίνημα της σεζόν (κατόπιν απόφασης του προέδρου της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο) και ουδείς μπορεί να κάνει πρόβλεψη για την επόμενη ομάδα του μετά τους Γενοβέζους.

Πριν από λίγο καιρό το όνομά του ακούστηκε έντονα για την Κίνα έναντι αδράς αμοιβής αλλά το deal δεν έκλεισε, σύμφωνα ωστόσο με το "Secolo XIX" ο Ιταλός στράικερ έχει πρόταση και από τον... Παναθηναϊκό.

"Κάτι συμβαίνει γύρω από το όνομα του Αντόνιο Κασάνο. Ο πρώην επιθετικός της Σαμπντόρια (σ.σ. έμεινε ελεύθερος προ ημερών) σύμφωνα με πληροφορίες του Secolo XIX, έχει δεχθεί μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό κι άλλη μία απ’ την Σαν Λορένζο της Αργεντινής.

Ο επιθετικός από το Μπάρι τις εξετάζει με προσοχή και παράλληλα συνεχίζει να κάνει προπονήσεις με την ακαδημία της Σαμπντόρια, για να μην χάσει τη φυσική του κατάσταση", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα από το "Tuttomercatoweb.com".

Από την πλευρά του πάντως ο "Φανταντόνιο" απολαμβάνει τη ζωή που κάνει ως άνεργος ο οποίος προπονείται με την ομάδα Νέων της Σαμπντόρια αναμένοντας τη "σωστή" πρόταση, και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό "Sky Sport" δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μέχρι και baby sitter!

"Τρώω πρωινό, μεσημεριανό, προπονούμαι με τα νεαρά παιδιά, κάνω μία ήρεμη σπιτίσια ζωή. Εάν βρεθεί κάτι νέο θέλω να είμαι έτοιμος για να δώσω ενθουσιασμό και στην επόμενη ομάδα μου διαφορετικά θα κάνω τον baby sitter και τον μάνατζερ της γυναίκας μου", δήλωσε σχετικά.

Η τελευταία αναφορά είχε φυσικά να κάνει με την αγαπημένη του Καρολίνα Μαρτσάλις που είναι πολίστρια και πρόσφατα επέστρεψε στη δράση στις πισίνες μετά από μία περίοδο αποχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πληρωμή 140.000 ευρώ σε Πανιώνιο!
Ο Μασούντ δεν θα μπορούσε να μεταγραφεί έτσι στον Παναθηναϊκό
"Τεσσάρα" με πρωταγωνιστές τους Έλληνες, στους "8" ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK