Οι λόγοι του διαζυγίου με τον Νταμπίζα

O Δημήτρης Κριτής αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προτίμησε να λύσει τη συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζα μετά από μία σχέση που είχε χαρακτηριστεί-πέρυσι τουλάχιστον-επιτυχημένη.

Οι λόγοι του διαζυγίου με τον Νταμπίζα
dabizas.jpg INTIME SPORTS

Την πρόγευση του διαζυγίου με τον Νίκο Νταμπίζα την είχε δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στον Τάφο του Ινδού.

Ερωτηθείς για το πλάνο ενίσχυσης της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε παραδεχτεί ότι δεν ήταν ευχαριστημένος από τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Μπορεί το γυαλί να μην είχε ραγίσει, ωστόσο ήταν δύσκολο να συνεχιστεί η συνεργασία από τη στιγμή που το εφετινό εγχείρημα του Παναθηναϊκού στις μεταγραφές δεν ήταν επιτυχημένο όπως το περσινό.

Οπως προκύπτει μάλιστα από τις πληροφορίες, στο πρωινό ΔΣ της ΠΑΕ η πλειοψηφία που υποστήριξε τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα ήταν απόλυτη. Τα περισσότερα από τα μέλη του συμβουλίου καταλόγιζαν στον απερχόμενο τεχνικό διευθυντή τη μη καλοκαιρινή ενίσχυση της ομάδας.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ένα δεκαπενθήμερο περίπου πριν από τα παιχνίδι με τη Σταντάρ, ο Νταμπίζας έλαβε το ελεύθερο από τη διοίκηση για να κάνει την υπέρβαση-εφόσον χρειαζόταν- του ποσού που είχε δοθεί ως μεταγραφικό μπάτζετ προκειμένου η ομάδα να επιτύχει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και σύμφωνα με το ΔΣ η ευθύνη βαραίνει τον Νταμπίζα.

Ως προς το μέλλον, το μπαλάκι πέφτει στα χέρια του Αλαφούζου και του Φύσσα. Προσώρας δεν φαίνεται να υπάρχουν σκέψης αντικαταστάτη αλλά αναπλήρωσης της θέσης από τον Φύσσα, τουλάχιστον για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Ο Αλαφούζος εξουσιοδοτήθηκε από το ΔΣ να ενεργήσει για το θέμα της αναπλήρωσης ή αντικατάστασης. Ο Φύσσας από την πλευρά του πάντως δεν φέρεται να επιθυμεί σφόδρα τη συγκεκριμένη θέση.

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή του σε μια δύσκολη περίοδο για το Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Διαβάστε ακόμη

Τέλος ο Νταμπίζας από Παναθηναϊκό

Τσάρλυ: Σωτήρης Νίνης, η μεγάλη επιστροφή

News 24/7

24MEDIA NETWORK