Οι πιτσιρικάδες με τη selfie και τα… κιάλια του Μουνιέ!

Οι "μικροί" που έκλεψαν την παράσταση στη Νέα Σμύρνη με Κουρμπέλη, Τζανδάρη και Μουνιέ, μετά το τέλος του αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό. Ένα διαφορετικό παρασκήνιο από το Contra.gr.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τα πιο όμορφα στιγμιότυπα στη Νέα Σμύρνη εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό το βραδάκι της Κυριακής. Πρώτα απ’ όλα μετά το τελικό σφύριγμα του Σιδηρόπουλου, δύο πιτσιρικάδες 10 έως 11 χρονών "μπούκαραν" στον αγωνιστικό χώρο, όχι βεβαίως με… άγριες διαθέσεις, αλλά για να προλάβουν τους Κουρμπέλη και Τζανδάρη πριν μπουν στα αποδυτήρια και να τους ζητήσουν να βγάλουν μία… selfie!

Οι δύο "πράσινοι" δεν τους χάλασαν χατίρι και καθοδόν για τα αποδυτήρια, κοντοστάθηκαν κι έβγαλαν χαμογελαστοί μία φωτογραφία με τους μικρούς, που θα τη θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αντίστοιχο… ρεσιτάλ, έδωσαν και δύο άλλοι πιτσιρικάδες-φίλοι του Παναθηναϊκού, λίγο μετά την κεντρική πόρτα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι περίμεναν μαζί με τον μπαμπά τους τα ινδάλματά τους για να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους. Όταν βγήκε δε, ο Αντονί Μουνιέ όρμησαν περιχαρείς στον Γάλλο winger, ο οποίος τους υποδέχθηκε με χαμόγελο και στήθηκε για να βγάλει μαζί τους φωτό.

Ελα όμως που δεν… έκλεψε ο Μουνιέ την παράσταση στη φωτογραφία, αλλά οι δύο πιτσιρικάδες που την ώρα που τους τραβούσαν, έβαλαν τα χέρια τους στα μάτια και σχημάτισαν τα "κιάλια" που αποτελούν το σήμα-κατατεθέν του Γάλλου άσου, στους πανηγυρισμούς του μετά από γκολ. Με το που τους είδε δε, ο Μουνιέ, ξέσπασε σε γέλια, τους χαιρέτισε κι έφυγε για το πούλμαν της ομάδας του που περίμενε έξω απ’ την πόρτα…

News 24/7

24MEDIA NETWORK