Οι πρώτες αντιδράσεις στην πληροφορία για το ενδιαφέρον Γιαννακόπουλου

Η πληροφορία που διέρρευσε από την πλευρά Γιαννακόπουλου σχετικά με το ενδιαφέρον του διοικητικού ηγέτη του μπάσκετ να εμπλακεί και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ήταν λογικό έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο "πράσινο στρατόπεδο". Ο Γιώργος Τρινταφυλλίδης έχει το ρεπορτάζ για τις πρώτες αντιδράσεις.

Οι πρώτες αντιδράσεις στην πληροφορία για το ενδιαφέρον Γιαννακόπουλου
giannakopoulos.jpg INTIME SPORTS

Στις πληροφορίες που υπάρχουν για την ώρα σχετικά με το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν διευκρινίζεται αν ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ επιθυμεί να γίνει απλά συμμέτοχος ή αν προτίθεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Από το ίδιο το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τονίζεται πως εντός των επόμενων 15 ημερών αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να αποκαλυφθεί το σχετικό πλάνο. Γενική αίσθηση είναι πάντως πως η διαρροή αυτή γίνεται προκειμένου να εισπράξει κλίμα ενόψει της όποιας κίνησης ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα είχε κινηθεί μυστικά. Τα περισσότερα στελέχη της διοίκησης πάντως δεν γνώριζαν τίποτα και αιφνιδιάστηκαν από αυτή την εξέλιξη.

Είναι προφανές πάντως πως η συγκεκριμένη κίνηση δίνει νέο ενδιαφέρον στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και το επόμενο διάστημα μέχρι τις γιορτές αναμένεται πλέον με αγωνία.

Θα πρέπει να τονιστεί ωστόσο ότι δεν είναι εύκολο να πει ο Αλαφούζος "φεύγω έτσι απλά" καθώς έχει βάλει ήδη 8-10 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ, ενώ υπάρχουν προσωπικές επιταγές στους ποδοσφαιριστές που οφείλονταν χρήματα.

Διαβάστε ακόμη:

Πληροφορίες για εμπλοκή Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ

News 24/7

24MEDIA NETWORK