Οι Σέρβοι για τον Στάνκοβιτς

“Ο εκ των αρχηγών της Παρτιζάν αποχωρεί τον Γενάρη από τον σύλλογο και μεταξύ των ενδιαφερομένων για τις αγωνιστικές υπηρεσίες του Βόισλαβ Στάνκοβιτς, είναι και ο Παναθηναϊκός της Αθήνας” σημειώνει το “Sportske.net”.

Οι Σέρβοι για τον Στάνκοβιτς

Συγκεκριμένα γράφει: “Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε αυξημένο ενδιαφέρον για τον Στάνκοβιτς από ιταλικούς συλλόγους, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Τώρα στην κούρσα μπαίνει και ο Παναθηναϊκός.

Ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο διάσημος αθηναϊκός σύλλογος ενδιαφέρεται να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή και το γεγονός ότι δεν απαιτούνται χρήματα για την αγορά του Στάνκοβιτς, κάνουν ευκολότερη την διαπραγμάτευση, αποκλειστικά με τον ποδοσφαιριστή.

Η επιλογή Στάνκοβιτς έχει τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Αναστασίου, για το αμυντικό τείχος πριν από την εστία του Λουκ Στιλ”.

Η “Vesti” υπογραμμίζει: “Μετά τον μπασκετικό Παναθηναϊκό και ο ποδοσφαιρικός εστιάζει στην Παρτιζάν για την ενίσχυση του δυναμικού του. Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι μεταγραφικός στόχος του ελληνικού συλλόγου είναι ο εκ των αρχηγών των Παρτιζάνων, Στόισλαβ Στάνκοβιτς, που έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός των συνόρων”.

Αντίθετα η “mozzartsports” επιμένει... ισπανικά: “Ο Στάνκοβιτς είναι περιζήτητος στο χειμερινό παζάρι, που συνήθως χρησιμεύει για να κλείνουν “τρύπες” στα ρόστερ και δεν περισσεύουν οι ελεύθεροι παίκτες.

Πιο δυνατά στην διεκδίκησή του είναι η Μπέτις, που ψάχνει εναγωνίως λύση στην άμυνά της, λόγω των τραυματισμών του αμυντικού της ηγέτη, 'Αλεξ Μαρτίνεζ και δείχνει να επιθυμεί να κλείσει τη συγκεκριμένη υπόθεση το ταχύτερο δυνατό.

Η Μπράγκα, η Σάλτσμπουργκ και η Μπορντό είναι επίσης μεταξύ των ενδιαφερομένων συλλόγων για την υπογραφή του Στάνκοβιτς”.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχουν δηλώσεις του ποδοσφαιριστή σε κάποιο μέσο, ούτε του εκπροσώπου του, σχετική με οποιοδήποτε σενάριο περί της νέας του επαγγελματικής στέγης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK