Οι σκέψεις Αλαφούζου και ο Αναστασίου

Αλαφούζος, Φύσσας, Αναστασίου και Βόκολος θα έχουν συνάντηση τη Δευτέρα

Οι σκέψεις Αλαφούζου και ο Αναστασίου
Αλαφούζος-Φύσσας-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Συνάντηση κορυφής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον Παναθηναϊκό, μετά από το αποτέλεσμα και τα όσα ακολούθησαν στο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, είχε ένα πρώτο τετ α τετ με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Τάκη Φύσσα, στο δωμάτιο πριν από την κεντρική αίθουσα του "Απόστολος Νικολαΐδης", αμέσως μετά από τον αγώνα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για λίγο με τον Γιάννη Αναστασίου.

Είχαν προηγηθεί οι έντονες αποδοκιμασίες από οπαδούς του "τριφυλλιού" εναντίον του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου, κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Το κλίμα στους "πράσινους" είναι τεταμένο μετά από την ήττα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και το 0-0 αλλά και την εμφάνιση κόντρα στους "κιτρινόμαυρους".

Ως εκ τούτου, η συνάντηση μεταξύ Αλαφούζου, Φύσσα, Αναστασίου και του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Λεωνίδα Βόκολου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα αναμένεται να έχει γεμάτη ατζέντα.

Προς το παρόν, αυτό που είναι γνωστό και έχει εκφραστεί ως θέση της διοίκησης μετά από την ήττα στη Θεσσαλονίκη είναι πως δεν τίθεται θέμα Αναστασίου στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η σύσκεψη της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί μετά από ακόμα μία αποτυχία και με εκπεφρασμένη πλέον την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τσάρλυ: Τον Παναθηναϊκό δεν τον μικραίνουν, τον μίκρυναν

Κριτής: Ο Παναθηναϊκός προκάλεσε την εξέδρα της Λεωφόρου

Έντονες αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γκούμας: "Δεν πάω γήπεδο, δεν μπορώ να βλέπω αυτόν τον Παναθηναϊκό" (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK