Ολα τα έχει ο Παναθηναϊκός, οι κόντρες των παλαιμάχων του έλειψαν...

Μίμης Δομάζος και Βασίλης Κωνσταντίνου διασταυρώνουν δημοσίως τα ξίφη τους ενώ κάθε μέρα ο Παναθηναϊκός βουλιάζει ολοένα και περισσότερο. Τι αναφέρει η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ.

Ολα τα έχει ο Παναθηναϊκός, οι κόντρες των παλαιμάχων του έλειψαν...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ευρώ στα ταμεία του για να διαχειριστεί έστω τα στοιχειώδη και οι παλαίμαχοι άσοι του συλλόγου τρώνε μεταξύ τους τις σάρκες τους, ακόμα και δημόσια.

Την Τρίτη με δήλωση στο Κουτί της Πανδώρας, ο Μίμης Δομάζος είχε χαρακτηρίσει ψεύτη τον πρόεδρο της ΠΑΕ και πρώην συμπαίκτη του Βασίλη Κωνσταντίνου αναγκάζοντας τον τελευταίο να απαντήσει.

Η δήλωσή του αναφέρει: "Ενημερώθηκα από δημοσιεύματα ότι ο πρώην συμπαίκτης μου, Μίμης Δομάζος με χαρακτήρισε δημόσια ψεύτη επικαλούμενος δήθεν απάντησή μου στην πρόταση «μετακόμισης» της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Τα όσα αναφέρει ο Μίμης είναι παντελώς ανακριβή και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι παριστάμενοι, καθώς η εν λόγω συζήτηση έγινε στο πλαίσιο συνεδρίασης του διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

Εκείνο που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι όσοι έχουμε αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας εργαζόμαστε καθημερινά με μοναδικό στόχο να καταφέρει να βγει ο Παναθηναϊκός από αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μοναδική μας ελπίδα για να τα καταφέρουμε είναι να επικρατήσει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ όλων των Παναθηναϊκών. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Που να μην ήταν και πρώην συμπαίκτες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK