Όλο το πακέτο θέλει ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα καταθέσει πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Το παρασκήνιο και οι επόμενες κινήσεις. Ρεπορτάζ Γιώργος Τριανταφυλλίδης.

Όλο το πακέτο θέλει ο Γιαννακόπουλος
INTIME SPORTS

Η διαρροή από το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για πρόθεση του προέδρου της ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού να εμπλακεί στην ΠΑΕ άναψε φωτιές από το μεσημέρι του Σαββάτου και έδωσε τεράστιο ενδιαφέρον στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τα διοικητικά του συλλόγου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Contra.gr, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε στο μυαλό του την ΠΑΕ εδώ και καιρό αλλά αποφάσισε οριστικά τις τελευταίες ημέρες να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όχι να γίνει απλά μέτοχος ή συμπαίκτης του σημερινού προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ είχαν αντιληφθεί τον τελευταίο καιρό ότι κάτι τρέχει και ότι σύντομα θα "σκάσει" βόμβα, όπως και έγινε το Σάββατο.

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα; Ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει να πάρει στα χέρια του την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στη συνέχεια θα παραπέμψει το θέμα στη γενική συνέλευση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" που αριθμεί 9016 μέλη εντός του Δεκεμβρίου για να αποφασιστεί αν θα υπάρξει αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ.

Η πρώτη αντίδραση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Επίσημη θέση δεν υπήρξε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά κύκλοι της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" επεσήμαναν ότι "περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά τη βοήθεια της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του Παναθηναϊκού μας".

Διαβάστε ακόμη:

Οι πρώτες αντιδράσεις στην πληροφορία για το ενδιαφέρον Γιαννακόπουλου

Στην Παναθηναϊκή Συμμαχία η πρόταση Γιαννακόπουλου

Πληροφορίες για εμπλοκή Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ

News 24/7

24MEDIA NETWORK