Οπαδοί σε Κουρμπέλη: "Τιμάς τα παντελόνια σου!"

Η επίσκεψη των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Γ. Καλαφάτης», η στήριξη σε Μαρίνο Ουζουνίδη και ομάδα, τα εύσημα στον Δημήτρη Κουρμπέλη και η απάντηση του Ελληνα τεχνικού σε όσα του έλεγαν.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
kourbelis EUROKINISSI SPORTS

Περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού ανέβηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (1/2) στο «Γ. Καλαφάτης», προκειμένου να εκφράσουν την απόλυτη στήριξή τους προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τον Δημήτρη Κουρμπέλη κι όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού» και να στείλουν «μηνύματα» για τη συνέχεια.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν συνάντηση στις 4 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κι από εκεί… κατηφόρισαν προς το προπονητικό κέντρο του συλλόγου στο Κορωπί. Αρχικά, μίλησαν στους φροντιστές και φυσιοθεραπευτές της ομάδας, λέγοντάς τους πως «…αμείβεστε με τα λιγότερα χρήματα μέσα στην ομάδα και είστε κι εσείς απλήρωτοι τόσους μήνες. Σας τιμάει όμως ότι είστε όλοι εκεί, δίπλα στην ομάδα και βοηθάτε στην καθημερινότητά της. Σας αξίζουν πολλά μπράβο…».

Ακολούθως οι οπαδοί ζήτησαν από τον Ουζουνίδη να μιλήσουν για λίγο σε όλη την ομάδα, με τους οπαδούς να τονίζουν πως «…έχετε το σεβασμό μας για τη στάση που κρατάτε όλο αυτό το διάστημα. Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στην ομάδα και τι θέλουν ορισμένοι, έξω από εδώ να κάνουν. Πολεμήστε για τον Παναθηναϊκό, πολεμήστε για το “τριφύλλι” και να είστε σίγουροι πως δεν θα τους περάσει, δεν θα μας διαλύσουν» τόνισαν οι οπαδοί και συμπλήρωσαν πως «…θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, ακόμη πιο έντονα από εδώ και πέρα».

Στη συνέχεια οι οπαδοί εξήραν τη στάση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ, επιλέγοντας να παραμείνει στο «τριφύλλι», λέγοντάς του «…τιμάς και τα παντελόνια σου και το περιβραχιόνιο που φοράς. Εδειξες πως είσαι πραγματικός αρχηγός αυτής της ομάδας».

Μετά από λίγη ώρα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποχώρησαν, με τον Ουζουνίδη να τους λέει «σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Αυτό είναι που ζητάμε από εσάς, να είστε δίπλα μας σ’ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις και να προσπαθήσουμε ενωμένοι, να κρατήσουμε όρθια την ομάδα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK