Οργανωμένοι στο Κορωπί: "Σταθείτε όρθιοι!"

Ψυχολογικές ντόπες από την "Θύρα 13" στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει ντέρμπι.

Οργανωμένοι στο Κορωπί: "Σταθείτε όρθιοι!"

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού έδωσε το παρών στο “Γεώργιος Καλαφάτης” πριν την έναρξη της σαββατιάτικης προπόνησης και συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.

«Ήρθαμε εδώ για να σας δείξουμε ότι είμαστε πάντα δίπλα σας. Ξέρουμε ότι ονειρεύεστε το αυριανό παιχνίδι όπως το ονειρευόμαστε κι εμείς απέναντι σε αυτούς που έχουν αυτοχαρακτηριστεί από τώρα πρωταθλητές. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να κάνετε τα πάντα για να σταθείτε όρθιοι εκεί μέσα. Όλοι έχουν προσκυνήσει, είστε οι μοναδικοί που τους κάθεστε ακόμα στο λαιμό κι αυτό πρέπει να κάνετε ακόμα μια φορά.

Μην φοβάστε τίποτα, μην μασήσετε όσο κι αν σας προκαλέσουν, κάντε αυτό που ξέρετε καλά, όπως το κάνατε και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο και το βράδυ θα είμαστε και πάλι εδώ για να σας εμψυχώσουμε. Ακόμη κι αν κάτι δεν πάει καλά, ένα πράγμα θέλουμε από εσάς: στο τέλος του ματς να ξέρετε όλοι ότι έχετε δώσει το μάξιμουμ και έχετε ματώσει για τον Παναθηναϊκό. Πάμε γερά. Παίξτε για εσάς, παίξτε για εμάς, παίξτε και για τα παιδιά που είναι ακόμα στον δρόμο και γυρίζουν με τα πούλμαν από την Ολλανδία» ήταν τα λόγια που απηύθυναν οι οπαδοί στους “πράσινους”, εκ μέρους των οποίων μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου:

“Σας ευχαριστούμε παιδιά που ήρθατε εδώ. Όπως σας είπαμε πέρυσι τέτοια εποχή, όπως σας λέμε και πάντα όποτε βρισκόμαστε τόσο κοντά να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο”.

Παρόντες ήταν και οι Γιάννης Αλαφούζος, Στράτος Σωπήλης και Τάκης Φύσσας, ενώ άπαντες ευχήθηκαν στον Κάρλος Ζέκα να του ζήσει η κόρη, αφού πριν λίγες ώρες έγινε πατέρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK