Οριστικό: Κλείνει στη Νότιγχαμ ο Χουλτ!

Η συμφωνία του agent Νταλίν με την (ιδιοκτησίας Μαρινάκη) αγγλική ομάδα για συμβόλαιο 2,5 χρόνων με τον 27χρονο πελάτη του και οι τελικές επαφές των άμεσων συνεργατών του Αλαφούζου με στελέχη της Νότιγχαμ για την πώληση του Σουηδού μπακ αντί 350.000 ευρώ!

Οριστικό: Κλείνει στη Νότιγχαμ ο Χουλτ!
Χουλτ EUROKINISSI

Το "ζεστό" ενδιαφέρον της (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Νίκλας Χουλτ, ήταν γνωστό εδώ κι αρκετές ημέρες και είχε επιβεβαιωθεί και απ’ τα βρετανικά ΜΜΕ. Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως πλέον η υπόθεση είναι στην τελική της ευθείας και ο Σουηδός μπακ του Παναθηναϊκού ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για το "Νησί".

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολλές συζητήσεις και " ζυμώσεις" γύρω από το πώς θα εξελιχθεί η σχέση του 27χρονου μπακ με το "τριφύλλι" και βεβαίως το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Εντός της Τετάρτης (24/1) ή το αργότερο ως την Πέμπτη (25/1) αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, επί της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Σκανδιναβός από τις 27/12. Το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη σύγχυση και διαφωνία αναφορικά με το πότε εξοφλήθηκε το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου ( 75.000 ευρώ) και το πότε κοινοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό η προσφυγή, δημιουργεί μία πολύ "ρευστή" κατάσταση, ως προς την απόφαση, καθώς υπάρχουν πλέον σοβαρές πιθανότητες να μην δικαιωθεί η πλευρά του Σουηδού, εφόσον η Επιτροπή κρίνει κι αποφασίσει εντέλει πως ο παίκτης εξοφλήθηκε on time από τους " πράσινους".

Ολο αυτό το γνωρίζουν καλά ο παίκτης, ο ατζέντης του Μάρτιν Νταλίν και ο δικηγόρος του και γι’ αυτό τα τελευταία 24ωρα κράτησαν μία πολύ πιο ήπια στάση, προκειμένου να βρεθεί μία (εξωδικαστική) λύση που θα "καλύψει" τους πάντες. Ο δε μάνατζερ του Σουηδού, έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Νότιγχαμ για συμβόλαιο 2,5 ετών, με απολαβές 300-600-600 ευρώ (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απ’ την Αγγλία), ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα σε στελέχη της αγγλικής ομάδας και πολύ άμεσους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου για την ολοκλήρωση της πώλησης του Χουλτ αντί 350.000 ευρώ.

Στην Αγγλία μάλιστα θεωρούν δεδομένο πως το αργότερο έως το Σάββατο (27/1) ο ξανθομάλλης μπακ θα είναι παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκληρώνοντας έτσι ένα μεταγραφικό " γαϊτανάκι", που είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει πολύ έντονες αντιδράσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Και όχι μόνο, αφού αν πάει μέχρι τέλους η συγκεκριμένη μεταγραφή θα υπάρξουν τεράστια ζητήματα και εσωτερικά στην "πράσινη" ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK