Το... ξυπνητήρι του Μαρίνου και η κουβέντα με Μυστακίδη!

Οι "φωνές" του 49χρονου τεχνικού απ’ τον πάγκο και το πιο έντονο μισάωρο των τελευταίων μηνών. Η κουβέντα με τον Μυστακίδη για τη φάση της αποβολής του και η ικανοποίησή του για το γεγονός πως οι παίκτες του ΠΑΟ κατάφεραν να "γυρίσουν" πνευματικά, σε ένα ματς που δεν έδειχναν να το ελέγχουν στο ξεκίνημα. Ένα διαφορετικό παρασκήνιο από το Contra.gr

Το... ξυπνητήρι του Μαρίνου και η κουβέντα με Μυστακίδη!

Η διήμερη αποχή-απεργία απ’ τις προπονήσεις και το κλίμα που υπήρχε (και υπάρχει ακόμη) εντός της ομάδας είχε επηρεάσει τους πάντες. Φαινόταν αυτό απ’ τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου όλοι σχεδόν οι παίκτες του Παναθηναϊκού (με εξαίρεση ίσως τον Λουτσιάνο) ήταν "αλλού". Δεύτεροι σ’ όλες τις προσωπικές μονομαχίες, πολλά αβίαστα λάθη, μηδέν συνεργασίες!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης το πήρε… γραμμή με τη μία και ανέβασε αμέσως τα "ντεσιμπέλ", για να "ξυπνήσει" η ομάδα. Οσοι ήταν κοντά του, παρακολούθησαν ίσως το πιο έντονο μισάωρό του εδώ και μήνες, από τον "πράσινο" πάγκο, αφού δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει και να τα "χώνει" για να "ξυπνήσουν". Προς όλους.

Για κάθε λάθος και κάθε χαμένη μπαλιά. Είναι χαρακτηριστικό πως φώναζε ακόμη και προς τον Βλαχοδήμο, για να καθοδηγεί καλύτερα την ομάδα απ’ τα μετόπισθεν, αφού είχε "πιάτο" μπροστά του όλο το γήπεδο και καλύτερη εικόνα απ’ όλους.

Αντίστοιχες φωνές έριξε και στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, αν και το τελευταίο τέταρτο του α’ μέρους τον άφησε σχετικά ικανοποιημένο, αφού είδε πως είχε αρχίσει να συνέρχεται η ομάδα στη συμπεριφορά της μέσα στο γήπεδο. Και παρότι το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου δεν ήταν πάλι καλό, είδε από ένα σημείο και μετά να εκτελείται καλύτερα το πλάνο και να φέρνει η ομάδα το ματς στα μέτρα της.

Εκεί που… τρελάθηκε ήταν με την αποβολή του Μυστακίδη, ο οποίος ορκιζόταν στον Ουζουνίδη πως δεν επεδίωξε να κερδίσει με "βουτιά" πέναλτι. Αργότερα όμως, όταν είδε ο 49χρονος τεχνικός τη φάση στα αποδυτήρια, ζήτησε απ’ τον νεαρό επιθετικό να είναι πολύ πιο προσεκτικός, απ’ τη στιγμή που είχε ήδη κίτρινη κάρτα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού γενικά ο Ουζουνίδης ήταν πολύ πιο ήρεμος από τη νίκη. Και μάλιστα όπως έλεγε, ήταν πολύ ευχαριστημένος απ’ την "αντίδραση" των ποδοσφαιριστών του, λέγοντας πως δεν περίμενε πως με όλα όσα έχουν γίνει (και ότι προηγήθηκε την τελευταία εβδομάδα), θα ήταν σε θέση να γυρίσουν "πνευματικά" το "κουμπάκι", σ’ ένα ματς που δεν έδειχνε να το ελέγχουν στην αρχή…

News 24/7

24MEDIA NETWORK