Ουζουνίδης: "Διαιτητικό και ατομικό λάθος μας κόστισαν"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός στάθηκε καλά σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, όμως ένα διαιτητικό λάθος και ένα ατομικό έφεραν την ισοπαλία. Τι δήλωσε για μεταγραφές, Τελάντερ και το ρόστερ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ouzounidis EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

"Σε ένα αναμενόμενο κακό αγωνιστικό χώρο τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ καλά, δημιούργησαν ευκαιρίες και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Δυστυχώς ένα διαιτητικό λάθος και ένα ατομικό από την πλευρά μας, μας έφερε να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, κρατάμε την εμφάνιση για να χτίσουμε στη συνέχεια.

Έχουν έρθει και κάποια νέα παιδιά στην ομάδα, σιγά σιγά θα δουλέψουμε πάνω σε κάποια πράγματα και στην πορεία θα τα διορθώσουμε. Καλή επιτυχία στον ΠΑΣ και εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε αρχής γενομένης από το ματς με τον Αστέρα για το κύπελλο".

Για την επιστροφή των Εμποκού και Κουλιμπαλί, τόνισε: "Ξέραμε πως θα έχουμε δύσκολο Γενάρη λόγω και των πολλών απουσιών, αλλά με τις επιστροφές θα πάμε καλύτερα. Οι παίκτες έχουν ποιότητα και ματς με ματς θα δείξουμε καλύτερα πράγματα στο χορτάρι".

Για το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφής, είπε : "Θα δούμε, το ρόστερ είναι αυτό που όλοι ξέρετε, αλλά θα το δούμε και αν προκύψει κάποια μεταγραφή".

Για τον τραυματισμό του Τελάντερ: "O Τελάντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Βέβαια αυτό θα το δούμε αύριο γιατί είχε καιρό να αγωνιστεί σε συνεχόμενα ματς και σ’ αυτό το γήπεδο δεν ήταν και δύσκολο να προκύψει κάποιος τραυματισμός".

Τέλος για την διαιτησία της αναμέτρησης: "H ΠΑΕ έχει βγάλει ανακοίνωση με καλύπτει δεν έχω να πω κάτι άλλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εβγαλε αντίδραση, βρήκε (διαιτητικά) εμπόδια
Οργίλη ανακοίνωση Παναθηναϊκού: "Ντροπή, ήταν αλλοίωση!"
"Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΣ, τραγικά πράγματα"
Κόλλησαν στο 1-1 ΠΑΣ και Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK