Ουζουνίδης: "Είδα καλά και... άσχημα με Θέλτα"

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε πως έβγαλε συμπεράσματα για κάποιους παίκτες κόντρα στην Θέλτα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχωρήσεων τον Γενάρη, ενώ τόνισε πως θέλει οι ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν γρήγορα στα δικά του θέλω.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ouzounidis EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην NOVA πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πέταξε ατάκες για διάφορους αποδέκτες.

Τα πιο σημαντικά σημεία αφορούν τις χαμένες ευκαιρίες κάποιων παικτών, την ενίσχυση/αποχωρήσεις και τη διαφορετική φιλοσοφία που έχει σε σχέση με την εποχή Στραματσόνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον δικό του Παναθηναϊκό, είπε: " Δεν θα κρίνω αυτό που υπήρχε. Πρέπει να βελτιώσω αυτό που υπάρχει αυτή την στιγμή. Ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Εγώ σίγουρα έχω διαφορετική. Θέλω οι παίκτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθουν στο δικό μου σκεπτικό".

Για το τι είδε με την Θέλτα, είπε: "Είδα κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Είδα και καλά και άσχημα. Δεν θα είχα την ευκαιρία να τα δω στα άλλα παιχνίδια που είναι πιο σημαντικά. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αυτά, όμως, μένουν μέσα στην ομάδα. Το σίγουρο είναι πως θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας. Από κει και πέρα, ήταν ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ήρθε όμως σε μια στιγμή με πολλές ιδιαιτερότητες και το είδαμε διαφορετικά. Η Ευρώπη είναι Ευρώπη. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε αλλά κερδίσαμε κάποια άλλα πράγματα. Η ήττα δεν πρέπει να είναι αποδεκτή από κανέναν. Έχουμε έναν στόχο και είναι το ματς της Κυριακής. Πρέπει να βελτιωθούμε. Η επόμενη μέρα είναι πιο σημαντική. Αν κάναμε κάτι καλό πρέπει να το κάνουμε καλύτερο, αν κάναμε κάτι κακό πρέπει να το βελτιώσουμε".

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δήλωσε: "Δεν είναι καλό για καμία ομάδα να μην έχει κόσμο στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος έχει αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται από το ότι αν και βρίσκεται πίσω στο σκορ, δεν εγκαταλείπουν. Δεν είναι έκπληξη η καλή πορεία αλλά η κακή στην αρχή της χρονιάς. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένω καλή αντίδραση από τους παίκτες μου, να παίξουν όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε την νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK