Ουζουνίδης: "Οι δικαιολογίες είναι για τους ηττοπαθείς, είμαστε μεγάλη ομάδα"

Για ακόμη μία φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκρυψε τα προβλήματα του Παναθηναϊκό κάτω από το χάλι, θέλησε όμως να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με το μέγεθος του συλλόγου.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναθηναϊκός τόνισε: "Ποιοτικά θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Βέβαια με όλες τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί το να τα ζητάμε όλα είναι λίγο υπερβολικό. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει γιατί και ο Μολέντο μάλλον έχει σπάσει την μύτη του και αυτός δεν θα παίξει αλλά όπως όλα τα παιδιά σήμερα, όποιος παίξει θα πρέπει να μπαίνει μέσα και να δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Αν θα φτάνει να κερδίσουμε καλός αν όχι να βγαίνουμε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό είχε μονομαχίες, θέληση, περισσότερο από την πλευρά μας και στα σημεία κέρδισε η ομάδα που ήθελε το ματς περισσότερο".

Δεν είναι εύκολο, είναι λογικό με όλα αυτά που βλέπουν και ακούν οι παίκτες αλλά δεν πρέπει να μένουν εκεί. Δεν έχουμε δικαιολογία, δεν είμαστε μικρή ομάδα να έχουμε δικαιολογίες. Η δικαιολογία είναι για τους ηττοπαθείς, αυτούς που δεν έχουν πίστη. Ανεξάρτητα πόσοι θα είμαστε πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Θέλω να δίνουν το 100 ξέρω κάποιες στιγμές θα είναι καλοί, κάποιες όχι. Αλλά όχι να μην δείχνουν διάθεση και θέληση. Να δίνουν το 100% σήμερα το είχαμε αυτό. Βγάλαμε ενέργεια, θέληση και είχαμε πάθος για τη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK