Ουζουνίδης: "Ποιος τίτλος; Ας μην κοροϊδευόμαστε"

O Mαρίνος Ουζουνίδης ήταν κάτι παραπάνω από ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για το αν ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες για τον τίτλο. Οσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά ο Εβρίτης τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε: "To σημαντικό είναι το πως θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση, να έχουμε καλύτερη εικόνα. Δεν θέλουμε απλώς να νικάμε, το να πάρεις ένα ματς δεν λέει κάτι.

Ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο μήνα αλλά για να γίνει πιο εύκολος πρέπει να πάρουμε το ματς με την Κέρκυρα. Δεν είναι μόνο η δημιουργία φάσεων που με απασχολεί. Πρέπει να είσαι καλύτερος και στις μονομαχίες, οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Θέλουμε χρόνο, δουλειά και προσθήκες, να μπει νέο αίμα στην ομάδα. Μας λείπει η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη παρά το γεγονός ότι έχουμε καλούς παίκτες. Δεν παίρνουν πρωτοβουλίες, δεν είναι αυτή η ποιότητά τους.

Δεν μπορούμε να συζητάμε για τον τίτλο ούτε να κοροϊδευόμαστε. Μ' αυτήν την παρουσία δεν μπορούμε να διεκδικούμε πράγματα μ' αυτήν την εικόνα. Θέλω να δω θέληση και αυτοπεποίθηση αρχής γενομένης στο παιχνίδι με την Κέρκυρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK