ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Άφρονες οπαδοί, παραβάτης και ανεύθυνος διαιτητής"

Στον διαιτητή Παππά χρεώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Άφρονες οπαδοί, παραβάτης και ανεύθυνος διαιτητής"
Αλαφούζος Παναθηναϊκός

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδίκασε τα επεισόδια στη Λεωφόρο, ταυτόχρονα όμως έβαλε κατά του διαιτητή Παππά για την απόφαση μη τέλεσης του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Το σχετικό κείμενο ανέφερε: " Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό δύο- τρεις άφρονες οπαδοί του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε μεμονωμένες ενέργειες ρίχνοντας φωτοβολίδες κατά την έξοδο ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας.

Δύο ώρες μετά το συμβάν και παρότι στη συνέχεια δεν συνέβη το παραμικρό, ο διαιτητής κατά παράβαση των κανονισμών προχώρησε στην απόφαση της μη διεξαγωγής του αγώνα, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες της απόφασης του αυτής, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στα απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια που είδε όλη η Ελλάδα και έπληξαν τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αρμόδιο όργανο που θα επιληφθεί, θα τοποθετήσει το θέμα στη σωστή του διάσταση για την καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι προβλέπεται για την αναβολή του ντέρμπι στη Λεωφόρο

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Δεν γίνεται το ντέρμπι

Εκτεταμένα επεισόδια στη Λεωφόρο: "Ζούγκλα" μέσα στο γήπεδο!

VIDEO ΣΟΚ από τα επεισόδια μέσα στη γήπεδο της Λεωφόρου

Σοκάρει η εικόνα της Λεωφόρου μετά το ντου των οπαδών

News 24/7

24MEDIA NETWORK