Επίσημο: Συλλαλητήριο την Τετάρτη στη Λεωφόρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε για όσα συζητήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ παράλληλα έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο να πραγματοποιήσει ειρηνική διαδήλωση έξω από τη Λεωφόρο την προσεχή Τετάρτη (25/11).

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ των μελών.

Παράλληλα, εξαπολύει επίθεση προς τον διαιτητή του ντέρμπι, Ανδρέα Παππά, ενώ κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να πραγματοποιήσει ειρηνικό συλλαλητήριο την προσεχή Τετάρτη (25/11) στη Λεωφόρο με αφορμή την αδυναμία της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα ανομίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τα μέλη του σώματος για την πρόθεσης της παραίτησης του από την προεδρία. Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την απόλυτη αντίθεσή τους και παράλληλα υπογράμμισαν ότι θα υποβάλουν και αυτά παραίτηση εφόσον εμμείνει ο κ. Αλαφούζος. Το θέμα παρέμεινε ανοιχτό. Συζητήθηκε διεξοδικά η πρόταση αποχώρησης του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος και της κρισιμότητας της απόφασης, θα πρέπει να προηγηθούν Γενικές Συνελεύσεις από τα εμπλεκόμενα μετοχικά μέρη.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ δίχως περιστροφές καταδικάζει της πράξεις βίας και τα μεμονωμένα περιστατικά ρίψης φωτοβολίδων δύο ώρες πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα. Η απόλυτα λανθασμένη και ανεκδιήγητη απόφαση του διαιτητή Παππά να αναβάλει την έναρξη της αναμέτρησης, οδήγησε το Δ.Σ. της ΠΑΕ στην ομόφωνη απόφαση να απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του συλλόγου για ειρηνική κινητοποίηση την προσεχή Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μπροστά στην ιστορική έδρα μας. Σύνθημα μας είναι ένα: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Επιθυμία μας είναι η διαμαρτυρία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για την αδυναμία της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα ανομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ποιοι συνομίλησαν με τον Υφυπουργό;"

Tο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Μένει ο Αλαφούζος

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Παππάς στο φύλλο αγώνα

Τσάρλυ: Προσχεδιασμένο έργο που εξυπηρετεί εσωτερικό σκοπό