ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν θα γίνουμε ξανά η Ιφιγένεια"

Για τιμωρία πέρα του μέτρου της ευθύνης του έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση που εξέδωσε για να σχολιάσει την ποινή που της επιβλήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν θα γίνουμε ξανά η Ιφιγένεια"
Αλαφούζος Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την τιμωρία της αφαίρεσης τριών βαθμών και των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που της επεβλήθη για τα όσα διαδραματίστηκαν στη Λεωφόρο και οδήγησαν στη μη τέλεση ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" υποστήριξαν ότι υπήρχε προδιάθεση τιμωρίας και πως δεν πρόκειται ν' αποδεχθούν μια ποινή πέραν του μέτρου της ευθύνης τους.

Το σχετικό κείμενο ανέφερε: " Οδυνηρή εντύπωση μας προκάλεσε η εξοντωτική ποινή που επεβλήθη από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, με σαφή προδιάθεση να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός παραδειγματικά και πέραν του μέτρου ευθύνης του.

Αυτονόητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κινηθεί με κάθε ένδικο μέσο που προβλέπεται για να ανατρέψει τις νομικές πλημμέλειες και πιστεύει ακράδαντα ότι θα δικαιωθεί.

Ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί με συνέπεια στον αγώνα κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεργάζεται με την Πολιτεία για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα και δεν σκοπεύει να θυσιαστεί για ακόμα μια φορά ως άλλη Ιφιγένεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η τιμωρία του Παναθηναϊκού: -3 βαθμοί, δεν γίνεται το ντέρμπι

Οι διάλογοι κατά την απολογία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK