ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Πώς συμβάλλει ο Υφυπουργός στην πάταξη της διαφθοράς;"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την αναβολή του συλλαλητηρίου και τη μετέθεσή του σε μελλοντική ημερομηνία, ταυτόχρονα ωστόσο επιτέθηκε εκ νέου στον Σταύρο Κοντονή για την παραδοχή του ότι συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν αναβληθεί οριστικά το ντέρμπι.

Η ολοκλήρωση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, στη διάρκεια του οποίου αποφασίστηκε η αναβολή του συλλαλητηρίου της Τετάρτης στη Λεωφόρο, συνοδεύτηκε από ανακοίνωση. Μέσω αυτής η διοίκηση των "πρασίνων" εξήγησε γιατί έκανε πίσω στο κάλεσμα προς τον κόσμο και επιτέθηκε ξανά στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, μετά την παραδοχή του ότι συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη όταν του έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε: "Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ και των θυγατρικών της.

Επίσης λήφθηκε η απόφαση αναβολής του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου συλλαλητηρίου. Το θέμα συζητήθηκε εκτάκτως κατόπιν σοβαρών πληροφοριών που μεταφέρθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. περί δράσεων οργανωμένης προβοκάτσιας. Υπό τον κίνδυνο να αμαυρωθεί η ειρηνική διαδήλωση και να δοθεί τροφή στους απανταχού πολέμιους του συλλόγου, ομοφώνως κρίθηκε σκόπιμο να μετατεθεί σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω.

Στο διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκε εκτενώς το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του αρμόδιου Υφυπουργού της κυβέρνησης στα θέματα του Αθλητισμού, κ. Κοντονή. Χθες διαβάσαμε στην ανακοίνωση του Υφυπουργού ότι η προσπάθεια πάταξης της βίας και της διαφθοράς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι και θα παραμείνει συνεχής. Σήμερα ακούσαμε τον κ. Κοντονή να λέει σε συνέντευξή του ότι στο κρίσιμο δίωρο του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου συνομίλησε μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αποδεχθεί ο Υφυπουργός κλήσεις από παράγοντες των ομάδων, τη στιγμή που μόνον ο διαιτητής αποφασίζει την τύχη του κάθε αγώνα, πολλώ δε μάλλον να συνομιλήσει με παράγοντα, ο οποίος ως κακουργηματικά διωκόμενος έχει τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση με τέτοιες ενέργειες γεννάται το ερώτημα πώς ακριβώς συμβάλλει ο Υφυπουργός στην προσπάθεια πάταξης της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αναβάλλεται το συλλαλητήριο του Παναθηναϊκού

ΕΝΣΤΑΣΗ: Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει να γίνει το ντέρμπι!