ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Συνωμοσία για να πλήξουν τον Παναθηναϊκό"

Με αφορμή τη διαιτησία του Κύζα στο Περιστέρι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Συνωμοσία για να πλήξουν τον Παναθηναϊκό"

Νέα ανακοίνωση εις βάρος της διαιτησίας εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θεωρώντας ότι υπήρξε προσπάθεια αλλοίωσης αποτελέσματος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο από τον Γιώργο Κύζα. Οι "πράσινοι" έκαναν λόγο για "ευδιάκριτη συνωμοσία" προκειμένου να πληγεί το "τριφύλλι". Κάλεσαν δε τη δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα για να μην πλουτίζει "μια συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν βρισκόμαστε στη διόλου ευχάριστη θέση να ασχοληθούμε με όσους μανιωδώς προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο του Παναθηναϊκού.

Είναι ευδιάκριτη η συνωμοσία των ανθρώπων που έχουν μάθει να ζουν στη σκιά του παρασκηνίου με έναν και μοναδικό στόχο: να πλήξουν παντοιοτρόπως τον Παναθηναϊκό. Είμαστε η μία και μοναδική ομάδα που συστηματικά πλήττεται από το συγκεκριμένο σύστημα.

Μετά τον Βοσκάκη στην Ξάνθη, τον Αρετόπουλο στην Τούμπα, άλλο ένα μέλος της ελληνικής διαιτησίας, ο Κύζας έδειξε σε όλους τις… ικανότητές του. Απολύτως κατανοητό μετά από αυτά πώς του δίδεται σήμα διεθνή διαιτητή από 1η Ιανουαρίου.

Είμαστε υποχρεωμένοι να καλέσουμε την Δικαιοσύνη να παρέμβει, προκειμένου να σταματήσει η απάτη που συντελείται και έχει ως αποτέλεσμα τον παράνομο πλουτισμό μιας συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα