ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Το μένος του κ.Κοντονή επηρεάζει τις Αρχές"

Η Αστυνομία απαγόρευσε την έξτρα διάθεση εισιτηρίων μετά την αναπροσαρμογή της χωρητικότητας στις θύρες 1 και 12 και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του Σταύρου Κοντονή!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Το μένος του κ.Κοντονή επηρεάζει τις Αρχές"
Παναθηναϊκός Λεωφόρος γήπεδο

Προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία "επαναχάραξης" των θυρών 1 και 12 με μετακίνηση των κιγκλιδωμάτων προς τη Θύρα 14 και 13 αντίστοιχα. Η Αστυνομία ωστόσο έβαλε φρένο στην επιδίωξη αύξησης της χωρητικότητας του γηπέδου και η "πράσινη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση εις βάρος του Σταύρου Κοντονή, τον οποίο και θεωρεί βασικό υπεύθυνο.

Το σχετικό κείμενο: " Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει αιτήματα των φιλάθλων της ομάδας για εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και με δεδομένη την άδικη και έκνομη τιμωρία Κοντονή για κλείσιμο των θυρών 13 και 14, προέβη σε νέα τακτοποίηση της χωρητικότητας στις θύρες 1 και 12.

Προς τούτο μάλιστα, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές, με στόχο να ικανοποιήσει τα αιτήματα των φιλάθλων της και να αυξήσει τα έσοδα της σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Έπειτα από ένα πολυήμερο «πήγαινε – έλα» μεταξύ αρμοδίων που δεν ήθελαν να πάρουν την ευθύνη της απόφασης για το αυτονόητο και αφού έγινε ακόμα και έκτακτη αυτοψία της επιτροπής για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο, η Αστυνομία ως μη όφειλε δεν επέτρεψε τη διάθεση των επιπλέον εισιτηρίων, επικαλούμενη την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον κ. Κοντονή.

Φαίνεται ότι το μένος του κ. Κοντονή κατά του Παναθηναϊκού, είναι μεταφερόμενο και επηρεάζει όλες τις Αρχές. Επιφυλασσόμεθα, καθώς όλα θα κριθούν στη Δικαιοσύνη, στην οποία έχει προσφύγει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Υ.Γ.1 Κύριε Κοντονή, πώς σχολιάζετε την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού για τα αντικείμενα που έριξαν οπαδοί του στον αγώνα με τον Πλατανιά;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK