ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ώρα να παρέμβει η Δικαιοσύνη"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση, κατηγορώντας τον Ολυμπιακό για προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών προκειμένου να σφυρίξουν όπως επιθυμούν οι διοικούντες την ομάδα.

Σκληρή ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη στον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά. Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" κατηγορούν τους "ερυθρόλευκους πως μέσω non paper προσπαθούν να επιτεθούν στους διαιτητές για να σφυρίξουν όπως επιθυμούν οι ίδιοι.

Παράλληλα, κάνουν λόγο για "βιασμό της κοινής λογικής" από την πλευρά του Ολυμπιιακού, ενώ τονίζουν πως ήρθε η ώρα να παρέμβει η ελληνική Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία! Όσες φορές και αν γραφτεί, το ίδιο ανεκδοτολογικό φαίνεται. Στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες του ιδιοκτήτη της ομάδας του Πειραιά με υπαλλήλους της ΠΑΕ όπου περιγράφεται ο τρόπος που ασκείται μέσω των ΜΜΕ η πίεση προς τους διαιτητές προκειμένου να διαιτητεύσουν όπως επιθυμεί το… μεγάλο αφεντικό.

Για πολλοστή φορά χρησιμοποιήθηκε η ίδια μέθοδος, μέσω των περίφημων non paper, προκειμένου να επιτεθούν στο διαιτητή του αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, προσπαθώντας παράλληλα να περάσουν ως άποψη ότι έπιασε τόπο ο εκβιασμός προς τους διαιτητές. Ήρθε η ώρα να παρέμβει η ελληνική Δικαιοσύνη σε τέτοιου είδους πρακτικές.

Άλλωστε είναι καταγεγραμμένα και δημοσιευμένα όλα όσα έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Πειραιά όταν απαιτούσε -μέσω πακιστανικού τηλεφώνου- στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ (αυτός είχε κινέζικο τηλέφωνο) να οριστούν συγκεκριμένοι διαιτητές σε συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά και όταν ζητούσε από το νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ να απορριφθεί η έφεση του Τυρνάβου και να ληφθεί απόφαση υπέρ του Εθνικού Γαζώρου.

Στο συγκεκριμένο πεδίο είναι o μετρ του είδους. Αποτελεί, όμως, πρόκληση και βιασμό της κοινής λογικής να γίνονται τέτοιες αναφορές από τον Ολυμπιακό. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης".