"Πάγωσαν" με Μολέδο στον Παναθηναϊκό

Πάνω που έκανε τον (καθολικό) σταυρό του ο Αντρέα Στραματσόνι, βλέποντας και τους τελευταίους διεθνείς του Παναθηναϊκού να επιστρέφουν δίχως προβλήματα τραυματισμών απ’ τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, προέκυψε "θέμα" με τον Ροντρίγο Μολέδο στην προπόνηση της Τετάρτης (7/9), πονοκεφαλιάζοντας τον Ιταλό εν όψει Λιβαδειάς.

"Πάγωσαν" με Μολέδο στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης επιφύλασσε ένα άσχημο… νέο για το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, καθώς προς το τέλος του προγράμματος (στα παιχνίδια σε μικρό χώρο), ο Ροντρίγο Μολέδο δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατό του κι αποχώρησε απ’ την προπόνηση, κουτσαίνοντας ελαφρά.

Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί πριν την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (8/9), ωστόσο υπάρχει ανησυχία για πιθανή απουσία του στο ματς της Λιβαδειάς. Ολα βεβαίως θα ξεκαθαρίσουν μετά τις νέες εξετάσεις που θα κάνει εντός της ημέρας απ’ το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού».

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Μολέδο, οι επιλογές στην άμυνα περιορίζονται πολύ, αφού ο Τελάντερ είναι ακόμη τραυματίας, ο Σαμπά είναι ακόμα ανέτοιμος και πίσω απ’ το δίδυμο των Κουτρουμπή-Ιβανόφ, θα κληθεί πιθανότατα ο νεαρός Στέφανος Ευαγγέλου.

Πλην της αρνητικής εξέλιξης με τον Μολέδο, αυτός που… έκλεψε την παράσταση στην προπόνηση ήταν ο Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο διεθνής Γκανέζος μέσος, αν και έκανε σερί ταξίδια την τελευταία εβδομάδα, από Ελλάδα σε Γκάνα, από Γκάνα σε Ρωσία κι από Ρωσία πίσω στην Ελλάδα, έχοντας παίξει ενδιάμεσα 79 λεπτά σε φουλ ένταση στο φιλικό με τους Ρώσους, ζήτησε να προπονηθεί… κανονικά, εντυπωσιάζοντας συμπαίκτες, με το απίστευτο κίνητρο που δείχνει για να ντεμπουτάρει στο πρώτο ματς της λίγκας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πώς ο Κουλιμπαλί "έσωσε" τη μεταγραφή του στον ΠΑΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK