"Παίξτε για το σεβασμό της ομάδας μας"

Το μήνυμα απόλυτης συμπαράστασης των οπαδών του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ στην προπόνηση της Παρασκευής (22/9) και η στήριξη με κάθε κόστος.

"Παίξτε για το σεβασμό της ομάδας μας"

Την απόλυτη στήριξή τους προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, μετέφεραν οι οργανωμένοι οπαδοί του "τριφυλλιού", που έδωσαν το "παρών" το μεσημέρι της Παρασκευής (22/9), που πραγματοποιήθηκε στο "Γ. Καλαφάτης".

Λίγο μετά τις 3 μ.μ., περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο των "πράσινων" στο Κορωπί, διέκοψαν για λίγο την προπόνηση και μίλησαν προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τους άμεσους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές θέλοντας να τους δείξουν πως είναι δίπλα τους και θα τους στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους, σ' αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος λόγω του διοικητικού.

" Θα είμαστε δίπλα σας, παντού και πάντα από εδώ και πέρα. Με κάθε κόστος. Παίξτε για τον σεβασμό σας, για τον σεβασμό μας και πάνω απ' όλα για τον σεβασμό της ομάδας μας" ήταν το κεντρικό μήνυμα της κουβέντας των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μίλησαν για περίπου ένα τέταρτο στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να αποδοκιμάσουν τους παίκτες ή το προπονητικό τιμ, αλλά μόνο τα μέλη της διοίκησης για όλα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, αλλά και όσα... έρχονται.

Λίγο πριν αποχωρήσουν απ' το "Γ. Καλαφάτης" οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν μία ολιγόλεπτη κουβέντα (και) με το Δημήτρη Σαραβάκο, με την ομάδα να συνεχίζει την προπόνησή της...

News 24/7

24MEDIA NETWORK