Παίρνει θέση επίσημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ σκοπεύει να βγει και να μιλήσει δημόσια μέσα στην εβδομάδα για το σχέδιο της εμπλοκής του στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη, το PAO Foundation και το συνολικό πλάνο "επανίδρυσης" του συλλόγου. Νέες επαφές με την πλευρά Αλαφούζου τα επόμενα 24ωρα.

Παίρνει θέση επίσημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!
giannakopoulos

Η ελπίδα που γέννησε στα εκατομμύρια των φίλων του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τη διαδικτυακή συνομιλία που είχε με φίλαθλο του «τριφυλλιού» τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/9), λίγο μετά το νέο «στραπάτσο» της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Κέρκυρα, όχι μόνο δεν αποτελεί… πυροτέχνημα, αλλά φέρνει άμεσες εξελίξεις.

Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ, έχει προχωρήσει «αθόρυβα» -αλλά σε πολύ σημαντικό βαθμό- το πλάνο που είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο με τοPAOFoundation, έχει κάνει τον πρώτο κύκλο επαφών του με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε (το αργότερο έως την Παρασκευή 15/9) αναμένεται να τοποθετηθεί κι επίσημα για όλο το πρότζεκτ.

Ο κ. Γιαννακόπουλος σκοπεύει να μιλήσει αναλυτικά τα προσεχή 24ωρα είτε σε συνέντευξή του, είτε με μία μακροσκελή ανακοίνωσή του, προκειμένου να εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού όλο το πλάνο που έχει για την εμπλοκή του στα κοινά της ΠΑΕ, λειτουργώντας συσπειρωτικά στη βάση μίας συνολικής «επανίδρυσης» συλλόγου και δη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη που βιώνουν ζοφερές ημέρες.

Ο ίδιος έχει κάνει μία σειρά επαφών για να συγκροτήσει μία δυνατή επιχειρηματικά ομάδα και παράλληλα, προετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια το πλάνο της επόμενης ημέρας, που προβλέπει ενοποίηση του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα, με κεντρικό άξονα το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα δε, θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε επίπεδο κορυφής και με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον εντός της εβδομάδας η επίσημη τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ, για την επόμενη μέρα του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα…

News 24/7

24MEDIA NETWORK