Παλεύουν για την "ανατροπή" με Χουλτ!

Οι επαφές του τελευταίου τετραημέρου, η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Σουηδό, ο… βομβαρδισμός απ’ τον Mάρτιν Νταλίν και οι οριστικές αποφάσεις του, μόλις μπουν τα λεφτά. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr και του Κώστα Γουλή για την υπόθεση που "καίεί" το τριφύλλι.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το πώς θα κινηθεί ο Νίκλας Χουλτ κι ο ατζέντης του Μάρτιν Νταλίν στο θέμα της οφειλόμενης δόσης του Οκτώβρη και το αν θα καταθέσει ή όχι προσφυγή εντέλει ο Σουηδός μπακ, παραμένει μία απ’ τις πιο… καυτές πατάτες που έχουν να διαχειριστούν στην παρούσα φάση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, σ’ αυτή την ατελείωτη… λίστα με ανοικτά, οικονομικά "μέτωπα".

Τα πράγματα είναι… οριακά, ωστόσο οι "πράσινοι" κάνουν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια να πείσουν τον 27χρονο άσο να μην ακολουθήσει τη νομική οδό και να "ανατρέψουν" τα δεδομένα της υπόθεσης του Χουλτ.

Από την περασμένη Παρασκευή (1/12), ημέρα που πλέον τόσο ο Σουηδός, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν δικαίωμα προσφυγής δεδομένου ότι δεν εξοφλήθηκαν τη δόση, ξεκίνησε ένας… μαραθώνιος διαβουλεύσεων των ανθρώπων του "τριφυλλιού" με τον ίδιο τον Χουλτ και με το δικηγόρο του, προκειμένου να πειστεί.

Τόσο στελέχη της ομάδας, όσο και το τεχνικό τιμ, αλλά και παίκτες του Παναθηναϊκού όπως ο (εκ των αρχηγών) Γκιγέρμο Μολίνς, έκαναν "ψηστήρι" επί καθημερινής βάσεως στον Σκανδιναβό άσο. Οι "πράσινοι" πρότειναν στον Χουλτ να κάνει λίγες εβδομάδες υπομονή, να βάλει… πλάτη μαζί με τους υπόλοιπους στην εν λόγω φόρμουλα πληρωμής που προτάθηκε προς τους ποδοσφαιριστές κι ακολούθως να πωληθεί τον Ιανουάριο, προκειμένου και ο ίδιος να νιώθει μεγαλύτερη οικονομική "ασφάλεια" σε ένα νέο περιβάλλον και ο Παναθηναϊκός να έχει ένα (μικρό ή μεγάλο θα φανεί) κέρδος απ’ την παραχώρησή του.

Την ίδια ώρα, ο Νταλίν συνεχίζει να τον… βομβαρδίζει με τηλεφωνήματα για να κάνει προσφυγή, όμως η αλήθεια είναι ότι σε πρώτη φάση, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να "φρενάρει" τις εξελίξεις. Κι αυτό είναι σημαντικό, διότι αν και είχε μέρες και χρονικό περιθώριο για να κάνει νομική κίνηση ο 27χρονος μπακ, ακόμη δεν το έχει κάνει… Και δεν ήταν εντέλει… τυχαία τα όσα έλεγε σε "πηγαδάκια" έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, μετά το ματς με τον Πανιώνιο, πως θα προτιμούσε να πωληθεί σε κάποια άλλη ομάδα, απ’ το να κυνηγήσει την "ελευθερία" του, όπως ανέφερε σχετικό δημοσίευμα του Contra.gr το βράδυ της Κυριακής (3/12).

Μάλιστα, όπως τονιζόταν τη Δευτέρα κι από το περιβάλλον του παίκτη, ο ίδιος θα περιμένει να φανούν ως την Τετάρτη (6/12) στον λογαριασμό του τα χρήματα που αντιστοιχούν στο 40% της δικής του δόσης, ήτοι 50.000 ευρώ, απ’ τις συνολικά 125.000 ευρώ που έχει να παίρνει. Κι εν συνεχεία θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις…

Ουδείς μπορεί να είναι 100% σίγουρος για το πώς θα κινηθεί τελικά ο Χουλτ. Όμως και μόνο το γεγονός ότι… τρενάρει την όλη διαδικασία της προσφυγής και δείχνει να αμφιταλαντεύεται, υπάρχουν ελπίδες… ανατροπής για τον Παναθηναϊκό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK