Προς εποχή Δώνη στον Παναθηναϊκό, όλες οι εξελίξεις

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Δώνη. Η απόρριψη της πρότασης από την Τουρκία, η κατ' αρχήν συμφωνία για το οικονομικό και η συχνή επικοινωνία με τον Νίκο Νταμπίζα φέρνουν το "τρένο" πιο κοντά στο Κορωπί.

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (SUPERLEAGUE - 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) 

(MOTION TEAM / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Γιώργος Δώνης EUROKINISSI

Πιο κοντά από ποτέ στο αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Γιώργος Δώνης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν αρχικά ότι ο Ελληνας προπονητής απέρριψε μόλις την Κυριακή δελεαστική πρόταση από την Τουρκία (ομάδα της Superligi) η οποία του πρόσφερε περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορεί να του δώσει ο Παναθηναϊκός.

Κατά δεύτερον η συμφωνία της πλευράς του πρώην τεχνικού του ΑΠΟΕΛ και του Γιάννη Αλαφούζου για το οικονομικό θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη αφού υπήρξαν εκατέρωθεν υποχωρήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Τρίτο-και ίσως κυριότερο- η επικοινωνία του Δώνη με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκο Νταμπίζα είναι συνεχής και ουσιαστική. Οι δύο άνδρες μίλησαν και την Κυριακή για το αγωνιστικό κομμάτι-και όχι μόνο.

Ο Δώνης αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα το αργότερο την Τετάρτη. Εκείνη ακριβώς την ημέρα έχει και μία υποχρέωση που αφορά την αναβάθμιση του προπονητικού του διπλώματος. Μετά την άφιξή του τα πράγματα αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία αφού εκπνέει και η διορία που ο ίδιος ο Δώνης είχε ορίσει για την ανακοίνωση της όποιας αποφάσης του (τέλη Μαϊου).

Στον Παναθηναϊκό ο Ελληνας προπονητής θα πλαισιωθεί από τους μόνιμους συνεργάτες του, δηλαδή τον Μάκη Αγγελίνα, τον Μίκι Μένταν, τον Γρηγόρη Γεωργίτσα, τον Παναγιώτη Μαλλιαρίτση και τον Γιώργο Γεωργιάδη του Σάββα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK