Πανικός στο instagram του Γιαννακόπουλου

Ελάχιστα λεπτά μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό, οι φίλοι του "τριφυλλιού"... έριξαν το λογαριασμό του Γιαννακόπουλου. Βροχή από σχόλια στο τελευταίο του ποστάρισμα.

Η εποχή "Αλαφούζου" στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε στο τέλος της και μένει να δούμε πως θα συμβεί και νομικά αυτό. Ο Mr. SKAI με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως αναλαμβάνει χρέη 20.000.000€, όμως σταματά να ασχολείται πλέον με την ομάδα και την εταιρία!

Αμέσως οι φίλοι του "τριφυλλιού" έκαναν... ντου στον λογαριασμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram, με αποτέλεσμα μάλιστα να τον... ρίξουν για ελάχιστα λεπτά!

Στη συνέχεια γέμισαν με σχόλια το τελευταίο του ποστάρισμα ζητώντας να σώσει τον Παναθηναϊκό από την καταστροφή.

-- Πάρε την ΠΑΕ και εμείς μαζί σου.

-- Τώρα ήρθε η ώρα. Κάνε την κίνηση τώρα που έφυγε ο Αλαφούζος.

-- Σώσε μας! Τώρα που έφυγε!

-- Δημήτρη βγες μπροστά και γράψε ιστορία.

Τα παραπάνω είναι μερικά από τα μηνύματα που έχει δεχθεί ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ, ενώ δεν λείπουν και τα υβριστικά κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Αλαφούζου απέτυχαν και πως στρέφει την προσοχή του ολοκληρωτικά στην ΚΑΕ. Βέβαια πολλοί θέλουν τις τελευταίες ημέρες να γίνονται και άλλες διαβουλεύσεις.