Πάρ'τον κάτω και τον Χουλτ!

Η κακοδαιμονία των τραυματισμών δεν έχει τέλος στον Παναθηναϊκό. Ο Νίκλας Χουλτ χάνει και τους δύο αγώνες με Ηρακλή σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και "τρέχει" να προλάβει τη Σταντάρ!

Πάρ'τον κάτω και τον Χουλτ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιδημία... τραυματισμών στον Παναθηναϊκό! Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν μπορεί να υπολογίζει για το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό το βασικό δίδυμο στον άξονα της ομάδας, Ζέκα και Λεντέσμα, και τώρα έμαθε πως στο γκρουπ των "λαβωμένων" προστέθηκε ένα ακόμα βασικό στέλεχος της ενδεκάδας.

Αυτός είναι ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά το βράδυ της Δευτέρας απέναντι στην Βέροια αλλά δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης λόγω πόνων στους προσαγωγούς, με τον παίκτη να υποβάλλεται την Τετάρτη σε ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστώνεται πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης τις επόμενες ημέρες.

Χάνει πλέον ΟΡΙΣΤΙΚΑ το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (27/10) με τον Ηρακλή για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και αυτό που ακολουθεί με τον "Γηραιό" για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να δηλώσει "παρών" στο ματς με την Σταντάρ Λιέγης στη "Λεωφόρο" για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK