"Παραμονεύει" για Κόντε ο Παναθηναϊκός!

Το... έντονο "τσεκάρισμα" των "πράσινων" στις εξελίξεις με τον 29χρονο Ισπανό επιθετικό και πρώτο σκόρερ της Superleague και πως θα μπορούσε να απασχολήσει ακόμη πιο έντονα το "τριφύλλι" τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
konte EUROKINISSI SPORTS

Στη "γεμάτη" συνέντευξή του στη NOVA, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε λόγο για πρόθεση της ομάδας του να αποκτήσει δύο επιθετικούς στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Εναν βασικό στράικερ κι έναν πιο "περιφερειακό" επιθετικό. Και πάνω σ' αυτή την κατεύθυνση κινούνται στο "τριφύλλι", αναζητώντας παίκτες κυρίως απ' την αγορά του εξωτερικού, τόσο "ελεύθερους", όσο και υποψήφιους για 6μηνο δανεισμό.

Υπάρχει εντούτοις, και μία εγχώρια περίπτωση που κάνει μεγάλο... κλικ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και αφορά έναν απ' τους πιο ικανούς στράικερ που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στα ελληνικά γήπεδα. Τον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, πρώτο σκόρερ στο πρώτο μισό της εφετινής Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ, μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με 7 γκολ σε 11 αγώνες. Ο 29χρονος Ισπανός στράικερ έχει συμβόλαιο έως το 2019 με τους Γιαννιώτες και υπό τις παρούσες συνθήκες ήταν μάλλον... εξωπραγματικό, να μπορούσε να τον αγοράσει ο "μνημονιακός" Παναθηναϊκός, απ' τη στιγμή που κοστολογείται με plus 600.000 ευρώ από τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κόντε ωστόσο, έχει δείξει τάσεις... φυγής τις τελευταίες ημέρες από τους "γαλάζιους" και πληροφορίες από τα Ιωάννινα, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ακόμη και να καταθέσει προσφυγή κατά του ΠΑΣ (έχει το δικαίωμα καθώς υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπό του), όπως έκαναν και οι Ναδάλες, Κοζορόνης, οι οποίοι εντέλει έλυσαν κοινή συναινέσει τα συμβόλαιά τους.

Το σίγουρο είναι πως στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση (δουλεύοντας παράλληλα κάποιες άλλες περιπτώσεις που έχουν "τσεκάρει" από το εξωτερικό) και... παραμονεύουν για τον Ισπανό, εάν επιλέξει να ακολουθήσει μέσω προσφυγής την ελευθερία του από τον ΠΑΣ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK