Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Κουτρουμπής: Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο

"Κλειδώνει" και με υπογραφές η επέκταση της συνεργασίας του Γιώργου Κουτρουμπή με τον Παναθηναϊκό ως το καλοκαίρι του 2019. Τριπλασιάζει τις αποδοχές του Έλληνα άσου το Τριφύλλι. Διαβάστε το ποσό της ρήτρας που θα έχει ο παίκτης.

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Κουτρουμπής: Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο
Κουτρουμπής Παναθηναϊκός

Την κοινή τους πορεία για άλλα τρία χρόνια θα επικυρώσουν μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (15/11) ο Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο μάνατζερ του διεθνή Ελληνα αμυντικού, μετέβη λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης (15/11) στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ στο Μαρούσι, για να διευθετήσει και τις τελικές λεπτομέρειες στα συμβόλαια με την Αθηνά Μπαλωμένου και μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται και ο "Κούτρου" για να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Κουτρουμπής θα υπογράψει νέο συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2019 (το οποίο θα αρχίσει να "τρέχει" απ’ την 1Ιανουαρίου), με σχεδόν τριπλάσιες απολαβές. Συγκεκριμένα, για κάθε χρόνο συνεργασίας του θα λάβει 280.000 ευρώ, συν μια σειρά από μπόνους στόχων (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, όμιλοιChampionsήEuropaLeague), που μπορούν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το συνολικό ποσό.

Η δε ρήτρα αποδέσμευσης (buyout) που είχε ζητηθεί να μπει απ’ την πλευρά του Ελληνα άσου, "κλείδωσε" από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (11/11) στο 1.6 εκατ. ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK