Έδωσαν πίσω τις επιταγές και δεν υπέγραψαν!

Πως πληρώθηκαν την Παρασκευή οι παίκτες και το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟ και γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν έβαλαν υπογραφές στα έγγραφα που τους ζητήθηκαν απ’ το στέλεχος της ΠΑΕ. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos omadiki proponisi EUROKINISSI

Eκτός απ’ το αίσιο, αν και απόλυτα αγχωτικό, τέλος στην υπόθεση του Γενς Βέμερ, εξέλιξη υπήρξε το απόγευμα της Παρασκευής (4/5) σε ακόμη ένα σοβαρό οικονομικό ζήτημα που αφορούσε τους "πράσινους". Στέλεχος της ΠΑΕ, πήγε στο "Γ. Καλαφάτης" και πριν από την προπόνηση μοίρασε επιταγές στους παίκτες, το τεχνικό τιμ, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι επιταγές αυτές αφορούσαν το επόμενο 35% της οφειλόμενης δόσης Δεκεμβρίου (έχει πληρωθεί μέχρι στιγμής μόνο το πρώτο 30%), με τους παίκτες να… αιφνιδιάζονται απ’ τη συγκεκριμένη κίνηση, αφού δεν είχαν ενημερωθεί σχετικά απ’ τη διοίκηση ή από κάποιον άλλο άνθρωπο της ομάδας. Κάποιοι λίγο πιο… διαβασμένοι είχαν ενημερωθεί μόνο από τα ρεπορτάζ των εφημερίδων και των sites, ωστόσο υπήρχαν παίκτες που δεν είχαν καμία εικόνα πως θα έπαιρναν το 35% (με ημερομηνία πληρωμής τη Δευτέρα 7/5).

Για λίγο μάλιστα έγινε και μία εσωτερική συζήτηση εντός των αποδυτηρίων, γιατί ορισμένοι παίκτες δεν έδειχναν πολύ θερμή… διάθεση να το αποδεχθούν και τέθηκε (έστω και πιο… χλιαρά) ακόμη και θέμα νέας αποχής. Η πλειοψηφία ωστόσο, αποφάσισε εντέλει να βγουν κανονικά για προπόνηση, να δώσει η ομάδα και το τελευταίο ματς πρωταθλήματος την Κυριακή (6/5) με την Ξάνθη στη Λεωφόρο κι από τη Δευτέρα, ο καθένας θα αποφασίσει επί προσωπικού το πώς θα κινηθεί ως προς την εργασιακή σχέση του με την ομάδα.

Οι παίκτες με το που πήραν τις επιταγές τις παρέδωσαν αμέσως στον επιμελητή της ομάδας Γρηγόρη Παπαβασιλείου, λέγοντας πως περιμένουν τη Δευτέρα να δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Όταν δε το στέλεχος της ΠΑΕ που τους πήγε στο Κορωπί τις επιταγές, ζήτησε από τους παίκτες να υπογράψουν κι ένα έγγραφο πως… εξοφλήθηκαν το επόμενο 35% της δόσης Δεκέμβρη, ουδείς από τους ποδοσφαιριστές έβαλε υπογραφή στα σχετικά χαρτιά. Κι αυτό, διότι θέλουν πρώτα να εισπράξουν κανονικά τα χρήματα τη Δευτέρα για να είναι 100% σίγουροι πως δεν θα γίνει καμιά… στραβή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK