Πήρε ανάσα: Αναβολή στην αίτηση κατά του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συνεννόηση με τις δύο εταιρίες κατασκευής χλοοτάπητα, η αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής του δεν εκδικάστηκε από την ΕΕΑ και το “τριφύλλι” και πήρε μικρή χρονική παράταση για να φτάσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
konstantinou EUROKINISSI

Νέα αναβολή για την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου πήρε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η αίτηση των εταιριών κατασκευής και φροντίδας χλοοτάπητα “GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE ΑΕ", περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (19/10), οι “πράσινοι” είχαν νέο κύκλο συζητήσεων με τις δύο εταιρίες, προκειμένου να καταλήξουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και να μην φτάσουν σε εκδίκαση των υποθέσεων, κάτι που εντέλει έγινε αποδεκτό κι από τις δύο εταιρίες, οι οποίες συναίνεσαν στην “πράσινη” πρόταση προς την ΕΕΑ κι έδωσαν κι απ' την πλευρά τους το “ΟΚ” στην Επιτροπή να πάει η υπόθεση σε νέα αναβολή.

Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι των δύο εταιριών, θα προγραμματίσουν ένα ραντεβού την προσεχή Δευτέρα (23/10), ούτως ώστε να φτάσουν σε μία φόρμουλα οριστικής συμφωνίας για την καταβολή των οφειλόμενων που υπάρχουν (περίπου 156.000 ευρώ) και να αποσυρθούν οι καταγγελίες των εταιριών στην ΕΕΑ.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως θα δοθεί ένα μικρό ποσό ως “προκαταβολή” για τις οφειλές και το μεγαλύτερος μέρος απ' το υπόλοιπο ποσό, θα “δεσμευτεί” και θα απορροφηθεί από κάποιο μελλοντικό έσοδο της “πράσινης” ΠΑΕ.

Το σίγουρο είναι πως, έστω και στο... παρά ένα, ο Παναθηναϊκός αποφεύγει (επί του παρόντος) ακόμη έναν οικονομικό “σκόπελο”, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του και να του κοστίσει ακόμη πιο... ακριβά μελλοντικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK