Πήρε "αβάντζο" για τον Τσάβες

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με την Μπόκα Τζούνιορς για την οφειλή των 450.000 ευρώ απ' τη μεταγραφή του Αργεντινού φορ, η διαπραγμάτευση και το χρονικό “δικαίωμα” που πήραν οι "πράσινοι". Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ (Α) ΤΣΑΒΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΙΧΑΙ (Α) ΤΣΑΒΕΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μέσα στα χίλια μύρια (κι άλλο τόσα ανοικτά) "μέτωπα" έχει να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός τις επόμενες εβδομάδες, υπάρχει και το θέμα της δόσης προς την Μπόκα Τζούνιορς για την προ διμήνου αγορά του Αντρές Τσάβες, η οποία δεν έχει καταβληθεί ακόμα στον σύλλογο της Αργεντινής.

Το εν λόγω ποσό, όπως είχαμε επισημάνει, είναι συνολικά 450.000 ευρώ και αφορά ένα κομμάτι προκαταβολής για την περίοδο που "έκλεισε" η μεταγραφή του κι ακολούθως μία δόση που έπρεπε να έχει πληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Μπόκα είχε στείλει δύο φορές mails προς τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα ζητώντας να διευθετηθεί εγκαίρως η οφειλή και μάλιστα στο δεύτερο mail είχε ρίξει και μία... προειδοποιητική για πιθανή "καταγγελία" στη FIFA.

Τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο, υπήρξαν επαφές μεταξύ ανθρώπου του "τριφυλλιού" και τη διοίκηση της Μπόκα, στην οποία ζητήθηκε να υπάρξει μία μικρή παράταση και κατανόηση λόγω της τρομακτικά δύσκολης κατάστασης που επικρατεί συνολικά στο σύλλογο, μετά την αποχώρηση Αλαφούζου και την παύση της χρηματοδότησης.

Τονίστηκε δε πως θα γίνει μία προσπάθεια να δοθεί ένα μέρος των χρημάτων μέσα στις επόμενες εβδομάδες και είναι αλήθεια πως οι Αργεντινοί έδειξαν μία σχετική κατανόηση και προσέφεραν ένα μικρό χρονικό περιθώριο στον Παναθηναϊκό. Είναι δεδομένο πάντως πως μέσα στον Οκτώβρη θα πρέπει να πληρωθεί ένα μικρό ποσό, έστω ως "έναντι" οφειλής προς την Μπόκα, προκειμένου να δείξει κι ο Παναθηναϊκός ένα καλύτερο "πρόσωπο" και να μην φτάσει το θέμα στα... άκρα.

Και θα γίνει προσπάθεια απ' τα χρήματα που θα εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ το προσεχές διάστημα, να κρατηθεί ένα ποσό για την Μπόκα και να μην πάει η όλη κατάσταση σε διαδικασίες καταγγελιών και... FIFA.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον ίδιο τον Τσάβες, η αποθεραπεία του μετά τη θλάση στο δικέφαλο που υπέστη στο ματς με τον Παναιτωλικό εξελίσσεται πολύ καλά και είναι πολύ πιθανό να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων και δη στο εντός έδρας παιχνίδι της μεθεπόμενης Δευτέρας (16/10) με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK