"Απροπόνητος" στην αποστολή ο Μολέδο

Ο Ροντρίγο Μολέδο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής (9/9), ο Αντρέα Στραματσόνι όμως τον συμπεριέλαβε στην 21μελή αποστολή που αναχώρησε για τη Λιβαδειά και θα αποφασίσει αύριο αν θα τον ξεκινήσει.

"Απροπόνητος" στην αποστολή ο Μολέδο
Μολέδο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Ροντρίγο Μολέδο στην προπόνηση της Τετάρτης (7/9) στο σημείο ανάμεσα στο καλάμι και τη γάμπα (που του άφησε ένα μικρό αιμάτωμα), αλλά και στο γόνατο (σε πιο ήπια μορφή), δεν του επιτρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για την σαββατιάτικη (10/9) πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ γυμνάστηκε μόνος του και στην προπόνηση της Παρασκευής, ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι τον πήρε στην αποστολή και αφού επαναξιολογήσει την κατάστασή του, λίγες ώρες πριν από το ματς θα αποφασίσει το αν θα τον συμπεριλάβει ή όχι στο πλάνο του για το ματς.

Στον αντίποδα, εκτός έμεινε ο Στέφανος Κοτσόλης που ταλαιπωρείται εδώ και λίγες μέρες από ένα τράβηγμα στη γάμπα, αλλά και οι έτεροι «λαβωμένοι» Μπουμάλ και Τελάντερ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς. Στη διάθεση του Στραματσόνι βρίσκονται οι:

Στιλ, Οδ. Βλαχοδήμος, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Π. Βλαχοδήμος, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK