Πήρε τα οικονομικά στοιχεία η "Θύρα 13"

Η παράδοση του φακέλου με την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη διοίκηση του "τριφυλλιού" σε αντιπροσωπεία της "Θύρας 13" και η σκέψη για δημοσιοποίησή τους και προς τον υπόλοιπο κόσμο της ομάδας εντός της Πέμπτης.

Πήρε τα οικονομικά στοιχεία η "Θύρα 13"
EUROKINISSI

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της «Θύρας 13», είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (11/10) τα μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού, κατά την οποία παρέδωσαν τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ που είχαν ζητηθεί απ’ τους οργανωμένους φίλους του «τριφυλλιού» απ’ την περασμένη Πέμπτη (5/10) και είχε συμφωνηθεί να δοθούν απ’ το «πράσινο» ΔΣ της Παρασκευής (6/10).

Στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ στο Μαρούσι και κράτησε περίπου δύο ώρες, τα μέλη της «Θύρας 13» ενημερώθηκαν αναλυτικά για την κάκιστη οικονομική κατάσταση του συλλόγου, ενώ τους παραδόθηκε μία έκθεση που είχε την υπογραφή του διοικητικού συμβουλίου και περιελάμβανε αναλυτικά, όλα τα δεδομένα που υπάρχουν τούτη τη στιγμή, γύρω από τα χρέη και τις οφειλές της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει το ενδεχόμενο να βγάλει στη δημοσιότητα εντός της Πέμπτης (12/10) το περιεχόμενο της εν λόγω έκθεσης με όλα τα αναλυτικά και ακριβή οικονομικά στοιχεία, προκειμένου να ενημερωθούν οι φίλαθλοι της ομάδας για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το «τριφύλλι».

Μαζί με μία συνολική, αναλυτική ανακοίνωση για άνοιγμα του λογαριασμού της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» (η οποία θα αλλάξει πρόσωπα στο Δ.Σ.), προκειμένου να έχει τη δυνατότητα ο κόσμος να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο και να ενημερώνεται αναλυτικά για το που θα πηγαίνουν τα χρήματά του.

Για τα δύο τελευταία, η οριστική απόφαση θα παρθεί το πρωί της Πέμπτης (12/10), ωστόσο το πιο πιθανό είναι πως τελικά θα δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία απ’ την ΠΑΕ μέσω διπλής ανακοίνωσης…

News 24/7

24MEDIA NETWORK