Πιστεύουν στο διπλό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και το έδειξαν

Στήριξη από τον κόσμο στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟ εν όψει του κυριακάτικου clasico με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο κι επιστροφή στην αποστολή μετά από ένα μήνα για τον Κουρμπέλη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς… απρόοπτα ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (3/3) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στο "Γ. Καλαφάτης" έδωσε το "παρών" κι αντιπροσωπεία της Θύρας 13, με τους οπαδούς να εμψυχώνουν παίκτες και προπονητικό τιμ, για να τα δώσουν όλα και να είναι εκείνοι οι αγωνιστικοί και ηθικοί νικητές απέναντι στον "αιώνιο" αντίπαλο.

Αρκετοί φίλοι του "τριφυλλιού" μάλιστα αναμένεται να ανέβουν στο Κορωπί και το απόγευμα της Κυριακής, για να στηρίξουν εκ νέου την ομάδα και να συνοδέψουν μέχρι ένα σημείο το πούλμαν της, όπως γινόταν πάντα στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε μαζί του 19 παίκτες, συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα και τον "κάπτεν" της ομάδας Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε κι αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Την 19μελή αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Βλαχοδημος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας και Άλτμαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK