"Πιστολιά": Τι διεκδικεί ο Βέμερ με την προσφυγή

Ο δικηγόρος του Γερμανού μπακ κατέθεσε το πρωί προσέφυγε το πρωί της Τρίτης στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ζητώντας την «ελευθερία» του πελάτη του, τα δεδουλευμένα και όλο το υπόλοιπο συμβόλαιό του.

"Πιστολιά": Τι διεκδικεί ο Βέμερ με την προσφυγή
Γιανς Βέμερ EUROKINISSI

Οι ούτως ή άλλως… μηδενικές σχέσεις του Γενς Βέμερ με τον Παναθηναϊκό, πέρασαν πλέον από το μεσημέρι της Τρίτης (18/7) σε άλλο (ακόμη πιο οριακό) επίπεδο, καταλήγοντας σε μετωπική «σύγκρουση», μετά την κίνηση του Γερμανού μπακ να καταθέσει προσφυγή κατά των «πράσινων», αξιώνοντας συνολικά ένα ποσό που φτάνει τις 550.000 ευρώ.

Στην προσφυγή που κατέθεσε ο Έλληνας δικηγόρος του 31χρονου μπακ το πρωί της Τρίτης στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και κοινοποιήθηκε προς την «πράσινη» ΠΑΕ, πέραν της «ελευθερίας» του Βέμερ απ’ τον Παναθηναϊκό, αξιώνει:

-Το ποσό των 200.000 ευρώ, που αντιστοιχεί σε οφειλόμενα χρήματα απ’ το συμβόλαιο της περιόδου 2016-17 και συγκεκριμένα τις δόσεις Φεβρουαρίου, Μαΐου που δεν έχουν καταβληθεί προς τον παίκτη. Μέσα σ’ αυτό το ποσό η πλευρά του Βέμερ, συμπεριλαμβάνει πριμ συμβολαίου και χρήματα που του οφείλονται από τα ενοίκια του τελευταίου 1,5 χρόνου τα οποία όπως υποστηρίζει δεν του έχουν πληρωθεί, αλλά και χρήματα που έχει καταβάλει ο ίδιος για την ενοικίαση του αυτοκινήτου του, που (όπως ισχυρίζεται η πλευρά του Βέμερ) έχει σταματήσει να πληρώνει ο Παναθηναϊκός εδώ και 1,5 χρόνο.

-Το ποσό των 350.000 ευρώ, που αναλογεί στα χρήματα του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του με το «τριφύλλι» (περίοδος 2017-18).

Η προσφυγή του Βέμερ αναμένεται να εκδικαστεί τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, με τον παίκτη να «κόβει» πλέον ολοκληρωτικά τις σχέσεις του με την ομάδα, περιμένοντας την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους μέσω της δικαστικής οδού. Προς το παρόν δε, δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια διάθεση εξωδικαστικού συμβιβασμού κι όλα δείχνουν πως η διαμάχη τους θα κριθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Ομοσπονδίας, που θα επιδικάσει το τελικό ποσό που θα πρέπει να λάβει ο Βέμερ (η όποια απόφασή της είναι εφέσιμη).

Εκτός από τον Γερμανό μπακ, προσφυγή έχει καταθέσει εδώ και λίγες μέρες κατά του Παναθηναϊκού και ο Ελληνας μάνατζερ του παίκτη, Ναθαναήλ Λεμονάκης για ένα ποσό 12.000 ευρώ.

Πλην του Βέμερ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Γερμανία, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταβάλει τις δόσεις Φεβρουαρίου-Μαΐου και στους υπόλοιπους παίκτες που θεωρούνται «κομμένοι» (Τελάντερ, Ρινάλντι), ωστόσο επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει κάποια αντίστοιχη κίνηση προσφυγής απ’ την πλευρά τους, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο να το πράξει κάποιος εξ’ αυτών στο άμεσο μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK