Πληρώνει ΤΩΡΑ τον Ταυλαρίδη μέχρι σεντ

Άμεσα θα εξοφληθεί ο Στάθης Ταυλαρίδης προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μην έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με το φάκελο της αδειοδότησης.

Πληρώνει ΤΩΡΑ τον Ταυλαρίδη μέχρι σεντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του δικηγόρου του Στάθη Ταυλαρίδη στον Sport24 Radio για την παύση των μεταξύ τους διαπραγματεύσεων σε σχέση την οφειλή των 150 χιλιάδων ευρώ. Αφού έπεσαν σε... τοίχο, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί φόρμουλα συνεννόησης, δεν είχαν πολλά περιθώρια ευελιξίας.

Προτού καν ο νομικός εκπρόσωπος του βετεράνου στόπερ βγει στον "αέρα" του ραδιοφωνικού σταθμού, είχαν κινήσει τις διαδικασίες για την άμεση εξόφληση των χρημάτων που χρωστούν στον ποδοσφαιριστή. Μέχρι την Παρασκευή μάλιστα θα έχουν κατατεθεί το ακριβές ποσό προκειμένου ο φάκελος που θα φτάσει στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων να μην έχει... ψεγάδι σε αυτό το κομμάτι.

Εκείνο που ο Παναθηναϊκός δεν αναγνωρίζει είναι τα έξτρα χρήματα που ζητάει ο Ταυλαρίδης και αφορά την εισφορά αλληλεγγύης. Οι "πράσινοι" έχουν καταθέσει ένσταση και αφού δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση από την ΕΠΟ είναι, για την ώρα, καλυμμένοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK