Πλησιάζει στο "ναι" ο Σάντσεθ

Το "τρέξιμο" των ανθρώπων του Παναθηναϊκού το τελευταίο διήμερο και το πρέσινγκ στον Σέρχιο Σάντσεθ πιάνει τόπο όπως όλα δείχνουν καθώς ο Ισπανός αμυντικός είναι κοντά στο να πει το "ναι" στο τριφύλλι και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Πλησιάζει στο "ναι" ο Σάντσεθ

Σύμφωνα με τα prasinanea.gr, τα όπλα των πράσινων στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι δυο με το πρώτο να είναι αρκετά βασικό και να έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του καθώς ο Παναθηναϊκός προτείνει στον Ισπανό τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα φτάνουν τις 600.000 ευρώ ετησίως και μπόνους στόχων με τα οποία σίγουρα θα μπορούσε να βάλει στην τσέπη του κοντά στις 750.000 ευρώ και ίσως και περισσότερα.

Επίσης ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξήγησαν στον Σάντσεθ ότι τον θέλουν προκειμένου να αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής και να τους καθοδηγήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ενα ακόμη συν για τον Παναθηναϊκό είναι πως όπως ισχυρίζονται οι Ισπανοί ο 29χρονος αμυντικός δεν "ψήνεται" να πάει στην Τουρκία ενώ η πρόταση της Μπεσίκτας δεν είναι τόσο μεγάλη για να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK