Poll: Ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού θα πουλούσατε

Το Contra.gr βάζει τους φίλους του Παναθηναϊκού στο ρόλο του Νίκου Λυμπερόπουλου. Θα πουλούσατε το καλοκαίρι έναν εκ των Χουλτ, Ζέκα, Κουτρουμπή ή και Μπεργκ αν ερχόταν μία ικανοποιητική πρόταση; Μπείτε στο poll και ψηφίστε!

Poll: Ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού θα πουλούσατε
liberopoulos metagrafes

Ο Παναθηναϊκός κατά πάσα πιθανότητα ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του για τον Γενάρη ( υπάρχει πάντα το παράθυρο των ελεύθερων), αποκτώντας τους Δημήτρη Κουρμπέλη με μεταγραφή από τον Αστέρα και τον Βίκτορ Κλωναρίδη με δανεισμό και οψιόν αγοράς από την Λανς.

Έτσι, το ρόστερ του "τριφυλλιού" μέχρι το τέλος της περιόδου έχει διαμορφωθεί, ενώ μην ξεχνάμε πως έγιναν και ανανεώσεις συμβολαίων ( Μπεργκ, Κουτρουμπής). Το Contra.gr βάζει κάτω τους παίκτες με συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό και δίνει σε εσάς στο ρόλο του... Νίκου Λυμπερόπουλου!

Δηλαδή, δεν ζητάμε το κλασικό "ποιους θέλετε στο ρόστερ της ομάδας την επόμενη περίοδο", αλλά θέτουμε το υποθετικό ερώτημα. Ποιους από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές θα πουλούσατε το καλοκαίρι, εάν ερχόταν( ή φέρνατε) μία συμφέρουσα πρόταση για τον σύλλογο.

Στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται αυτοί που μένουν ελεύθεροι ( Λέτο, Μέστο, Μαρινάκης, Εμποκού), οι νεαροί και ελπιδοφόροι (Μ ίγγος, Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάννης), όπως και οι δανεικοί με οψιόν αγοράς ( Γουακάσο, Ατζαγκούν).

Τονίζουμε ξανά, βάλτε τον εαυτό σας στη θέση μάνατζερ και όχι οπαδού. Σκεφτείτε ποιοι παίκτες, ίσως, έχουν κλείσει τον κύκλο τους, ποιοι έχουν πιάσει αγωνιστικό ταβάνι και ποιοι είναι... απαραίτητοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK