"Πόρτα" σε Κοπεγχάγη για Λουντ!

Η προσέγγιση (enquiry) που έγινε προ δύο εβδομάδων από τους πρωταθλητές Δανίας για τον Φινλανδό μέσο και το «όχι» του Παναθηναϊκού. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

"Πόρτα" σε Κοπεγχάγη για Λουντ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Ρόμπιν Λουντ ξεκίνησε εντυπωσιακά την εφετινή σεζόν, με γκολ, ασίστ και «γεμάτες» εμφανίσεις, ωστόσο στην πορεία η απόδοσή του άρχισε να «πέφτει». Λογικό ως ένα βαθμό, αφού ακόμη δεν έχει βρει την απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι του, στις δυνάμεις του. «Μεγαλώνει» ωστόσο, ποδοσφαιρικά κι αυτό επιβεβαιώνεται κι απ’ τους αριθμούς του, απ’ τη σταθερότατη πλέον συμμετοχή του στην εθνική Φινλανδίας αλλά κι απ’ τη συνολική παρουσία του στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να τον θεωρούν ως ένα απ’ τα πιο σημαντικά «πρότζεκτ» της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Αυτή ήταν εν ολίγοις και η «απάντηση» που έδωσαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην προσέγγιση που δέχθηκαν απ’ την Κοπεγχάγη, για τον 23χρονο διεθνή Φινλανδό μέσο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, άνθρωπος των πρωταθλητών Δανίας, έκανε επίσημη, διερευνητική κρούση («enquiry», όπως είναι ο όρος στην παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά) προς τον Παναθηναϊκό, ζητώντας να μάθουν πόσο κοστολογεί τον Λουντ. Χωρίς να μπει σε διαδικασία ποσών ή επίσημης προσφοράς. Απλώς «διερεύνηση» για το αν πωλείται και πόσα θα ζητούσε ο Παναθηναϊκός…

Οι «πράσινοι» αρνήθηκαν ευγενικά, την οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση για τον Λουντ, επισημαίνοντας πως ο Φινλανδός άσος δεν είναι στην κατηγορία των παικτών που πωλούνται στην παρούσα φάση. Και πως θεωρείται ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζει πολύ ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα χρόνια. Γι’ αυτό άλλωστε κι ο σύλλογος έχει ξεκινήσει εδώ κι αρκετές εβδομάδες τις συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του, προκειμένου να επεκταθεί το τρέχων συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του ’18, για άλλα δύο χρόνια. Με καλύτερες απολαβές για τον Λουντ, ως επιβράβευση για την εξέλιξή του.

Επαφές που αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με τις εκ του σύνεγγυς επαφές που θα κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του Λουντ, σε συνέχεια των ανανεώσεων που έχουν ξεκινήσει απ’ το καλοκαίρι (Ζέκα, Μπεργκ, Κουτρουμπής) και θα συνεχιστούν και με τους Μολέδο, Λέτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK