Πότε έρχεται ο μάνατζερ του Μπεργκ και όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του

Ο Μάρκους Μπεργκ ετοιμάζεται να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και το Contra.gr αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες. Πότε ακριβώς έρχεται ο μάνατζέρ του, ποιες θα είναι οι απολαβές του παίκτες, πόση θα είναι η ρήτρα αποδέσμευσης.

Πότε έρχεται ο μάνατζερ του Μπεργκ και όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ίδιος ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε την Κυριακή ότι το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του θα κριθεί την εβδομάδα που διανύουμε.

Το ραντεβού στο οποίο αναμένεται να φιξαριστεί το θέμα και να επεκταθεί το συμβόλαιο του Σουηδού σταρ θα γίνει την προσεχή Τετάρτη.

Στην Αθήνα αναμένεται ο Ολλανδός Στάινερ Ντιετζ, ο ατζέντης που πήγε τον Μπεργκ από την Γκέτεμποργκ στη Χρόνιγκεν το 2007 και πιθανότατα ο Κάι Λέρμπι, γιος του ιδιοκτήτη του γραφείου στο οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του Σουηδού.

Η κουβέντα που θα γίνει την Τετάρτη το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η τελική πριν πέσουν οι υπογραφές. Σ' αυτό θα δώσουν το παρόν τόσο ο Αντρέα Στραματσόνι όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος ενώ είναι πολύ πιθανό να παρεβρεθεί και ο ίδιος ο Μπεργκ.

Αναμένεται έτσι να κλειδώσει η επέκταση του συμβολαίου του Μπεργκ μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Οι απολαβές του παίκτη θα είναι κλιμακωτά αυξανώμενες για τα επόμενα τρία χρόνια και κατά μέσο όρο θα φτάνουν (μαζί με τα μπόνους) τα 1,2 εκ ευρώ ετησίως.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

Τούτο σημαίνει ότι τα χρήματα τα οποία θα προσθέτει στον προσωπικό του λογαριασμό ο παίκτης κάθε χρόνο θα είναι υπεριδιπλάσια σε σχέση μ' αυτά που έπαιρνε σύμφωνα με το πρώτο συμβόλαιο που υπέγραψε στις 4 Ιουλίου του 2013.

Σε ότι αφορά τη ρήτρα, όπως έχει ήδη γράψει το Contra.gr, όλα είναι συμφωνημένα. Θα αφορά το χρονικό διάστημα 1ης Ιουλίου-15ης Αυγούστου και θα ανέρχεται στο ύψος των 7,6εκ ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι αν βρεθεί ομάδα του εξωτερικού που δώσει το συγκεκριμένο ποσό στα ταμεία του Παναθηναϊκού θα καταλήξουν 4εκ.

Θυμίζουμε ότι οι "πράσινοι" κατέχουν το 52% των δικαιωμάτων του παίκτη, 35% ανήκει στο Αμβούργο και 12,5% στο γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπεργκ και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Το 12,5%, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, διατηρείται κανονικά. Η ρήτρα τέλος θα ισχύει ΜΟΝΟ για συλλόγους του εξωτερικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK