Πού θα πέσει ο Παναθηναϊκός μετά το πρώτο -3

Η ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης βαθμών ρίχνει ακόμη πιο χαμηλά τους "πράσινους", με αποτέλεσμα οι ελπίδες για την πέμπτη θέση να μηδενίζονται.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός είχε τέσσερα παιχνίδια για να προλάβει την πέμπτη θέση και να εκτίσει τον ευρω-αποκλεισμό, αν τιμωρηθεί με τέτοιον από την UEFA για τις πολύπλευρες ανεκπλήρωτες οφειλές.

Όντας ήδη στο -4 από τον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη, μαθηματικές πιθανότητες είχε αρκετές για να καλύψει την απόσταση, να πλασαριστεί πίσω από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και να κλείσει τη σεζόν με τις λιγότερες πιθανές απώλειες.

Μετά όμως την ενεργοποίηση του πρώτου -3 για την εκκρεμούσα υπόθεση με τον Γενς Βέμερ, στο Κορωπί θα πρέπει να ξεχάσουν την πεντάδα. Διότι εκτός του ότι, σε περίπτωση που δεν τακτοποιήσουν το χρέος, πέφτουν στους 29 βαθμούς, θα βρεθούν πίσω από Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας να ξεπεράσουν έξι ομάδες!

Ό,τι κι αν κάνουν δηλαδή ο Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του απέναντι σε Ατρόμητο, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Προφανώς και πλέον ο αγώνας του Παναθηναϊκού αφορά την τροποποίηση των κυρώσεων για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.

Η ΝΥΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:

Πού θα πέσει ο Παναθηναϊκός μετά το πρώτο -3

News 24/7

24MEDIA NETWORK