Πρεμιέρα με το δεξί θέλει ο Παναθηναϊκός

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα το βράδυ του Σαββάτου στη Λιβαδειά λόγω και του -2. Η αποστολή και τα πλάνα του Φερέιρα.

Πρεμιέρα με το δεξί θέλει ο Παναθηναϊκός

Και τώρα το πρωτάθλημα λένε όλοι στον Παναθηναϊκό και άπαντες γνωρίζουν πως είναι καθοριστικό το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά το Σάββατο (25/8-21.30).

Το τριφύλλι μπαίνει στη Σούπερ Λίγκα με -2 βαθμούς εξαιτίας της τιμωρίας για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και επομένως χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους αλλά και για να ζεστάνει τον κόσμο του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της ρεβάνς της Τρίτης με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ.

Κίνητρο αποτελεί και το γεγονός πως στο γήπεδο της Λιβαδειάς ο Παναθηναϊκός έχασε ουσιαστικά το περσινό πρωτάθλημα με την ήττα με 1-0 από τον Λεβαδειακό.

Η κούραση των παικτών και οι αναγκαστικές απουσίες προβληματίζουν τον Φερέιρα και θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Πίντο, Μαρίνος και Χριστοδουλόπουλος σε σχέση με την 11αδα στην Ανδαλουσία.

Εκτός αποστολής που αποτελείται από 20 παίκτες, έμειναν οι τιμωρημένοι Κατσουράνης-Βιτόλο, οι τραυματίες Μπουμσόνγκ-Πάπε Σο, ο ανέτοιμος Κουίνσι και οι Ιωαννίδης, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Ταμπάκης.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής ο Κώστας Κατσουράνης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δεξί προσαγωγό, υποβλήθηκε σε θεραπεία και θα εκτιμηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο η κατάσταση του για τον επαναληπτικό με τη Μάλαγα.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του στη Λιβαδειά, αφού έχει παραλάβει 2.200 εισιτήρια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα εισιτήρια διαρκείας ξεπέρασαν το φράγμα των 10 χιλιάδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK