Προανήγγειλε το "αντίο" με "καρφιά" προς τη διοίκηση!

Η αρσενική "έξοδος" του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, η αποθέωση απ’ τον κόσμο ακόμη και στην πόρτα της αίθουσας Τύπου, οι αιχμές για εκείνους που δεν… ήθελαν και το "ευχαριστώ" προς όλους. Το Contra.gr καταγράφει το συγκινητικό φινάλε του 49χρονου τεχνικού στην πιο σκληρή σεζόν και πιθανότατα και στο "τριφύλλι".

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το κλίμα ήταν ούτως ή άλλως "βαρύ". Όχι τόσο για την ήττα απ’ την Ξάνθη, σ’ ένα αδιάφορο αγωνιστικά ματς, αλλά για το "πικρό" φινάλε της συνεργασίας του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Παναθηναϊκό, που δείχνει πλέον πως πλησιάζει…

Ο κόσμος σηκώθηκε στο πόδι στο τρίλεπτο των καθυστερήσεων φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, σε ένδειξη σεβασμού, αγάπης κι αναγνώρισης της τιτάνιας προσπάθειας που κατέβαλλε μαζί με τους συνεργάτες του και τους παίκτες, για να μην "διαλύσει" η ομάδα, να μην "γονατίσει" στα τόσα προβλήματα που της επέβαλλαν "άλλοι". Για τον 49χρονο τεχνικό, το παιχνίδι κόντρα στην ακριτική ομάδα ενδεχομένως να είναι και το τελευταίο αυτής της θητείας του στον "πράσινο" πάγκο.

Ο κόσμος τον περίμενε και μέχρι την πόρτα της αίθουσας Τύπου φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και πως " δεν θα φύγεις, εδώ θα μείνεις Μαρίνο, εάν δεν ήσουν εσύ θα είχε διαλυθεί η ομάδα". Δυστυχώς όμως, αυτοί οι " άλλοι" είναι που αποφασίζουν και πάλι.

Κι ο ίδιος δεν είχε κανένα πρόβλημα για να ρίξει ξεκάθαρα τα "καρφιά" του για όλες τις… τρικλοποδιές που δέχθηκε μαζί με το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα την εφετινή, τραυματική σεζόν. Από τα χείλη του δεν βγήκε η λέξη "φεύγω", όμως οι "ευχαριστίες" του προς όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στον Παναθηναϊκό, έδειχναν την αξία και το κλίμα της στιγμής.

Προανήγγειλε το "αντίο" με "καρφιά" προς τη διοίκηση!

"Αγωνιστικά το πρωτάθλημα τελείωσε όπως άξιζε να μας τελειώσει. Αδιάφορα εντελώς. Κάποια στιγμή που πήγε να έχει ενδιαφέρον, κάποιοι μας… είπαν "φτάνει, δεν χρειάζεται να κουράζεστε". Κίνητρο δεν μπορεί να υπάρχει. Δηλαδή να διεκδικήσουμε την πέμπτη θέση. Δεν ενδιαφέρθηκα για το αποτέλεσμα. Έπαιξαν και νεαρά παιδιά. Αν θέλουν να τα προστατέψουν θα πρέπει να αποκτηθούν έμπειροι παίκτες. Δεν μπορούν ακόμα να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Του χρόνου δεν θα υπάρχει υπομονή. Εμένα η συνεργασία μου επίσημα τελειώνει. Τελειώνει το συμβόλαιό μου, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες.

Από την πρώτη στιγμή υπήρχαν πάρα πολλές δυσκολίες. Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι καλό, μία καλή περίοδο και δεν βρίσκω. Όσοι ήταν στην ομάδα προσπάθησαν για το καλύτερο μέσα στις δυσκολίες. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι ήταν εύκολο, ας κοιτάξουν και τον αιώνιο αντίπαλό μας που έχει αμφιβολίες για κάποια πράγματα, ποια είναι η εικόνα του τον τελευταίο μήνα. Τα παιδιά είναι εδώ και τελείωσε η χρονιά. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία και τον σεβασμό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου που μου έδειχναν την αγάπη τους, με βοήθησαν και είναι κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν στο Κορωπί.

Μου έδειχναν την αγάπη τους κι εγώ όσο μπορούσα. Και φυσικά τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αγάπη του. Δεν θα με αγαπούσαν αν παίρναμε το πρωτάθλημα όσο σε αυτές τις συνθήκες. Δεν έχω να πω λόγια, στάθηκαν κοντά μας και κοντά μου όλη τη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα. Προσπάθησα να βοηθήσω. Υπηρέτησα σαν παίκτης και σαν προπονητής. Δεν νομίζω άλλος προπονητής να είχε τόσες δυσκολίες.

Ελπίζω να βρεθεί αυτή η λύση γρήγορα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο κλαμπ. Κάποιοι αν δεν καταλάβουν ότι δεν είναι μόνο τα οικονομικά, αλλά και η αγωνιστική εικόνα, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος.

Πρέπει να είναι αντάξια της ιστορίας, η εικόνα στο γήπεδο. Είπα ότι οι περιορισμοί μεταγραφών και οι μείον βαθμοί, αν δεν αλλάξουν, θα υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζω ότι με τη λήξη της συνεργασίας να βοηθήσουν την κατάσταση, γιατί φάνηκε ότι δεν ήθελαν. Ευχαριστώ κι εσάς, αλλά και όλους αυτούς που έκαναν καλή και άσχημη κριτική. Αυτοί που έκαναν άσχημη έδειχναν ότι είμαστε ζωντανοί. Εμείς ήμασταν ζωντανοί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ελπίζω κάποια στιγμή υπό άλλες συνθήκες. Σας ευχαριστώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK