Προπονήθηκε ο Καρέλης

Με την απογοήτευση από την ήττα από την Ντιναμό Μόσχας να είναι έκδηλη στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής 28/11 στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Προπονήθηκε ο Καρέλης

Ωστόσο, υπήρχε ένα ευχάριστο νέο για τον Γιάννη Αναστασίου και αυτό αφορά τη συμμετοχή του Νίκου Καρέλη στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Καρέλης γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς, έστω και αν η προπόνηση δεν ήταν ολοκληρωμένη λόγω της αποθεραπείας που ακολούθησαν όσοι αγωνίστηκαν στη Ρωσία.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια, αφού στη συνέχεια έπονται δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και τον Αστέρα στην Τρίπολη, οπότε θα τον προφυλάξει για να τον έχει έτοιμο.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις με πάσες και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Ατζαγκούν συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5 το απόγευμα.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ