Προς οριστικό "διαζύγιο" ΠΑΟ και "Κομαντάντε"!

Ο… αμετανόητος Τσάβες, η πίεση του ατζέντη του προς τον ίδιο να γυρίσει στην Αθήνα και η αρχή της διαπραγμάτευσης για να λυθεί το συμβόλαιό του. Το "σίριαλ" με τον Αργεντινό φορ μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή του.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε έναρξη των διαδικασιών για τη λύση της συνεργασίας τους οδηγούνται πλέον οι "πράσινοι" με τον Αντρές Τσάβες. Το βραδάκι της Παρασκευής (8/12), στο τρίτο ραντεβού που έγινε μέσα σε 36 ώρες επί αργεντίνικου εδάφους ανάμεσα στον απεσταλμένο του Παναθηναϊκού (κι ενδιάμεσο ατζέντη στην καλοκαιρινή μεταγραφή) Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, με την πλευρά του "Κομαντάντε", παρουσία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή δεν βρέθηκε το παραμικρό "σημείο επαφής".

Ο βασικός ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού, Φερνάντο Ιντάλγο επέμενε και σ’ αυτή τη συνάντηση προς τον πελάτη του πως θα πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και να ενταχθεί και πάλι στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, διότι η όλη στάση του μπορεί να έχει σοβαρότατες επιπτώσεις στην καριέρα του, όμως ο Τσάβες τα… μασούσε. Και δεν έδειχνε διάθεση επιστροφής επικαλούμενος διάφορους λόγους.

Πλέον για τον Παναθηναϊκό ο Τσάβες θεωρείται "τελειωμένη" υπόθεση κι όπως τονιζόταν κι απ’ τους "πράσινους" ξεκινάει άμεσα απ’ την πλευρά του "τριφυλλιού" η διαπραγμάτευση με την πλευρά του παίκτη, για να λυθεί η συνεργασία τους χωρίς κανένα κόστος για τον Παναθηναϊκό. Σε όλη αυτή τη διαδικασία μάλιστα, όπως υπογράμμιζαν κι από την "πράσινη" ΠΑΕ δεν εμπλέκεται η Μπόκα Τζούνιορς, αφού η συζήτηση γίνεται μέχρι στιγμής αποκλειστικά με τον ποδοσφαιριστή. Μένει να δούμε λοιπόν ποια θα είναι η "αντίδραση" της πλευράς του Τσάβες σε όλο αυτό το… σίριαλ, καθώς αναμένονται κι άλλα "επεισόδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK